Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Lilut utolérte a súlyos titkának sötét árnyéka

2024. május 22. 11:40

Kínosan magyarázkodott az Orbán-gyűlölő influenszer.

2024. május 22. 11:40
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőkép/Magyar Nemzet

 

„A választási kampány során többször szóba kerültek az influenszerek. Mint ismert, Pressmannél vendégeskedett ennek a társaságnak a színe java. Ez nem volt véletlen, mert a nemzetközi baloldal felismerte, hogy miként tudja felhasználni ezeknek az embereknek a népszerűségét. Ebben élen járt az amerikai nagykövet. Ő már korábban elkezdte magához édesgetni a nagy nézettségnek örvendő influenszereket és népszerű közéleti figurákat. Ezekről a találkozókról pont az egyik népszerű youtuber, Dancsó Péter, az RTL korábbi sztárja, a Videómánia csatorna tartalomkészítője rántotta le a leplet. Azt nem tudhatjuk pontosan, hogy mi történt ezeken a beszélgetéseken, annyi azonban bizonyos, hogy Dancsó Péter a videójában beszámolt arról is, hogy őt is próbálták befűzni, és hogy lassan már alig vannak olyan tartalomgyártók, akik nem álltak be ebbe a – ahogy fogalmaz – »belpesti szektába«.

Létezik azonban úgynevezett tartalomgyártóknak egy olyan csoportja is, akik magukat álnok módon függetlennek és objektívnek állítják be, de egyébként rendre a miniszterelnök, a kormány és a nemzeti oldalhoz köthető közszereplők tevékenységét monitorozzák, és igyekeznek minden létező módon lejáratni a tevékenységüket, megszólalásaikat. Ez egy jól szervezett társaság, együtt mozognak a komplett baloldallal.  Ennek az influenszer-siserahadnak az egyik legikonikusabb és egyben az egyik legirritálóbb alakja Lilu. Az RTL műsorvezetője gyakorlatilag mindent azonnal kommentál, amit a balos média felkap. Legutóbb azonban egy nagyon csúnya titok látott róla napvilágot.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Az igazságos, haladó gondolkodású, elfogadó, jóemberkedő álarc végérvényesen a porba hullott.

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:22
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­é­­­k­e­­­l­d­­ ­­­a­­­ ­­s­z­­e­­x­i­ ­p­u­­­n­c­­­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
lacika-985
2024. június 11. 05:42
Influenszer , mi is az ? Egy sehonnai senkiházi pufajkás munkásőr fattyú vergődése a hazafiakkal szemben - akik magasról szarnak véleményére . Ezért válnak egyre silányabbá fusztráltságuk megöli azt a kevés embert is ami fatális tévedés folytán belekerült a szexuális aktus során amikor megfogantak . Magyarán ezek gyomok , paraziták akiket irtani kell - szellemileg felesleges mert saját maguk megteszik helyettünk , de ha semmibe vesszük azzal kiirtják saját magukat .
but-head
2024. május 23. 02:13
Kedves Mandi! Nem lehetne ezt a szerencsétlen, Csépányit ignorálni egy kicsit már? Semmi mást nem tesz, mint hogy, egy már épp lejáróban lévő hírt kicsit felturbózva, kicsit elcsúsztatgatva, egy hangzatos cím mögött, megpróbálja újramelegítve lenyomni a torkunkon. (Ugyanez a bajom a Felhévizy-vel is - amúgy.)
Szuperszig
2024. május 22. 21:56
A súlyos titkárnők átka? Valamit félre olvastam? :-)))) Ebben a tyúkban kinek a f... át tisztelhetjük?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!