Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Lentulai Krisztiánt valaki felnyomta, és nem tud hozzáférni a fiókjához

2024. május 26. 22:35

Aki ezt tette, szégyellje magát.

2024. május 26. 22:35
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

Lentulai Krisztiánt valaki felnyomta, és nem tud hozzáférni a fiókjához. Talán ez itt, ezekben a vitákban, vagy általuk történt. Na most nálam sok mindent lehet, de felnyomni senkit nem. Letiltani személyesen igen, végső esetben, ahogy én teszem, az oké. De felnyomni nem. Senkit, semmilyen körülmények közt.

Aki ezt tette, szégyellje magát. A felületem nem táptalaj semmi ilyesmire.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Lentulai Krisztián

Mozgástér

Idézőjel

Dombi Rudolf fideszes. Dombi Rudolf olimpiai bajnok. A Telex meg egy tornából felmentett, tiszteletlen és trehány banda.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2024. május 27. 20:52 Szerkesztve
Érdekes ez a számítógépesdi. Feljelent, kitilt, hekkertámad, admin jogot szerez, eladja az adatokat, kiszivárogtatja, zsarolólevet ír, fenyeget, stb. Nálam is. Jön az értesítés, posta szállítana, de fizessek 800 valamennyi forintot. Hát nem fizetek, nem rendeltem semmit. Amit rendeltem, majd megjön, és kifizetem utánvéttel. Aztán fizessem a számlát elektonikusan. De hát nincs a nevemen szolgáltatás. Meg bankom sincs. Aztán szörnyű tetteket csináltam, kiteszik a családom elé, micsoda bugyogókba néztem én bele. De ha küldök bitcoint, akkor az nem is baj. Aztán az Europol köröz, mert pedofil is lettem mostanra. Név nincs rajta. Aztán nyeretem qva sok fontot. De jó! Aztán vegyek föl hitelt. Te marha hecker, én kölcsönzök most, nem hogy hitelt vennék fel, millióim vannak fontban! Valahol. Valahol Európában... A Legyek ura. Meg José Cura. Meg a Cur...
Lakat1983
2024. május 27. 17:22
Pedig ilyenek vagytok. Gyűlölködő házmesterek, feljelentők, munkásőr-lelkületű libsibolsi csőcselék. Ezt választottad. Szokd.
B_kanya
2024. május 27. 11:30
"lemez 2024. május 27. 00:21 Ugyan,ki?Psziho peti ep képviselő jelöltje a meta cuki fiu jogtamácsosa." A cuki kisfiút nem Nórának vagy Dónának hívják? Tökmindegy, ha bejut, Deutschnak tőle is lesz balkézről gyereke :)
verkez
2024. május 27. 10:15
Aki felnyomta, kinek a fiókjához nem tud hozzáférni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!