Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Leidiótázta a magyar bíróságot Szanyi Tibor, nem is akármiért

2024. május 25. 11:23

A baloldali politikus most az olasz antifasiszta nőt védte be.

2024. május 25. 11:23
null

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

A magyar bíróság azért folytatja a koncepciós eljárását Ilaria Salis olasz EP-képviselőjelölt ellen, mert várja az olaszok hivatalos válaszát, vajon ott is jár-e neki a mentelmi jog? Mintha nem lenne tökmindegy. 

Salis ellen a magyar jog szerint járnak el, így a mentelmi jog is jár. Konkrétan az összes EU-tagországban” 

írta közösségi oldalára feltöltött posztjában Szanyi Tibor.

Majd hozzátette: „Ezen csak röhögni lehet”, posztja végén pedig leidiótázta a magyar bírókat.

Mint ismert, e hét csütörtökön megszüntették az elsőrendű vádlott, az olasz származású Ilaria Salis letartóztatását és bűnügyi őrizetbe helyezték, pénteken pedig tanúk meghallgatásával folytatódott a Fővárosi Törvényszéken az úgynevezett antifa-ügyben indult büntetőper, amelyen hatalmas volt az érdeklődés. Ahogy a Mandiner.hu beszámolt róla akkoriban, majd másfél évvel ezelőtt külföldi antifasiszta aktivisták az 1945-ös kitörési kísérlet évfordulójára emlékező rendezvény kapcsán érkeztek Magyarországra és támadtak ártatlan járókelőket. A banda tagjai összesen öt támadást hajtottak végre, amelyek során az arcukat eltakarva hátulról, viperákkal é egyéb eszközökkel támadtak az általuk szélsőjobboldali szimpatizánsként azonosított vagy annak vélt áldozatokra. A támadásokban összesen kilencen sérültek meg, hatna súlyosan, hárman könnyebben.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:04
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­­­k­e­­­l­­d­­ ­a­­­ ­­­s­­­z­e­­x­­i­­­ ­p­­u­­n­­­c­­­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
balbako_
2024. május 30. 07:51
Milyen szó a bevédeni?
jan36
2024. május 29. 16:04
Szanyi Úr (vagy elvtárs; ahogy tetszik)! Ez a "koncepciós" azért egy hangyafasznyit erős volt. Netán azt kívánja méltóságod sugallni, hogy a kettyós picsa ártatlan? És csak gyónni-áldozni (esetleg bérmálkozni) jött Budapestre? És a zsebéből előkerült ütőeszközt maga a Miniszterelnök Úr csempészte a zsebébe? Vagy kegyed felidézte a boldog és harcos mozgalmi időszakot, amikor a vérbíróik futószalagon gyártották a (valóban) koncepció pereket? "Hallgattál volna, bölcs maradtál volna."-mondja a közmondás.
zsolti123
2024. május 26. 10:34
Tobias Edelhoff nem jogerősen három év fegyházat kapott Ilaria Salis 11 év olasz német Anna Christina Mehwald 3 és fél év --- A tavalyi budapesti merényletek ügyében az olasz Gabriele Marchesi Milánóban van házi őrizetben, a magát „nem binárisnak” valló és Majának hívató német Simeon Ravi Trux hazájában börtönben várja a kiadatást Magyarországnak. - körözött Johann Guntermann (ugyanezzel vádolják egyébként Németországban Tobias Edelhoffot is), Nele Pihilippine Maya Aschoff, Clara Judith Wittkugel, Emilie Samira Dieckmann, Paula Leoni Pretzel, Luca Amelie Schaller, Moritz Christian Leopold Schroeter, Theo Linus Müntnich és testvére, Paul Joscha Müntnich, az olasz Romeo Anselmi, a szír Zaid Altajeb, az albán Rexhino Abazaj ellen adott ki a rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot. Összesen tizenkilenc ember került vád alá, közülük megdöbbentő módon heten nők. https://demokrata.hu/magyarorszag/tamad-a-szelsobaloldal-786604/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!