A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Köszönetet mondott a BRFK-nak a verőcei hajóbaleset egyik áldozatának édesanyja

2024. május 21. 12:29

Lányát vesztette el.

2024. május 21. 12:29

Nyitókép: a BRFK Facebook-oldala

„Köszönjük a keresést, sajnos az én gyermekem volt az egyik áldozat, akit megtaláltak” – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalára a tragédiában érintett család, B. Boglárka édesanyja – számolt be róla a Magyar Nemzet.  

A gyászoló nő a BRFK azon bejegyzése alá írt egy rövid posztot, amelyben a rendőrség arról tájékoztatott, hogy a motorcsónakot kiemelték, de a baleset részleteinek feltárásához még hosszabb időre van szükség.

Fotó: Magyar Nemzet / Facebook

Mint azt a Mandiner is megírta, május 19-én a fiatalok egy kisgéphajóval éppen hazafelé indultak, amikor eddig tisztázatlan okokból összeütköztek egy jóval nagyobb szállodahajóval. A bázeli illetőségű Ms. Heidelberg ezután továbbment, annak kapitánya feltehetőleg észre sem vette a balesetet. A hajót végül Komáromnál állították meg, ahol a rendőrség és a szakértők alaposan megvizsgálták.

A motorcsónakon utazó nyolc fiatal az ütközés erejétől a vízbe zuhant. Az egyikük súlyos sérülésekkel ki tudott úszni a partra, és megmenekült, egy nő és egy férfi holttestét később megtalálták, ötüket pedig jelen pillanatban is hatalmas erőkkel keresik.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. május 21. 13:06
Őszinte részvétem az édesanyának. Nincs annál szörnyűbb, mint amikor a szülő éli túl a gyermekét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról