Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Könnyű nőcske

2024. május 21. 11:12

Ritkán írunk a Jobbikról vezércikket, és nem azért, mert kevésbé fontosak, hanem azért, mert már alig léteznek.

2024. május 21. 11:12
Gyöngyösi Márton
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

Nyitókép:Nyitókép: Gyöngyösi Márton Facebook-oldala

„Ritkán írunk a Jobbikról vezércikket, és nem azért, mert kevésbé fontosak, hanem azért, mert már alig léteznek. Ez a párt hosszú évek óta egzisztenciális temető: ami pénzt belelapátolnak, elnyeli a föld, néhányan pedig a sírkőnél merengenek a hajdani boldogabb időkről. Nem mintha a Jobbik valamiféle választ adott volna az igazán fontos kérdésekre, illetőleg tényleges kormányzó erőként jelent volna meg egy pillanatra is. Bayer Zsolttal és másokkal világosan megírtuk már 2010-ben, hogy a nemzeti radikalizmussal szélhámoskodó Vona Gáborék politikai kaméleonok, és garantáltan elárulnak mindenkit, sőt akár önmagukat is, ha pillanatnyilag kifizetődőnek látszik. Akkor sok rossz szót, fenyegetést kaptunk a Jobbik híveitől, de hogy igazat írtunk, mondtunk, arról manapság kevesebb szó esik. Hozzám legalábbis még egyetlen bocsánatkérést sem fújt be a szél, nem mintha különösebben igényelném, de nagyon is indokolt volna ilyesmit kapnom azoktól, akik bedőltek ennek a hazug társaságnak.

Bárhogy is áll a dolog, a Jobbik mára maga mögött hagyta tiritarka ruszkibarát, cigányellenes, antiszemita, muszlim, polgári közepes, »néppárti« félmúltját. Amikor ezeket a sorokat írom, éppen Magyar Péterékkel kereskednek. Mint kiderült, Gyöngyösi Márton és az a néhány ember, aki ma a Jobbik nevű mikimanó-jelmeztervezőt üzemelteti, készségesen átadta az új fiúknak a struktúráját és néhány fontos háttéremberét. Joggal tehetnénk fel persze a kérdést, hogy kicsoda Radnai László, aki jelenleg Magyar Péter fő tanácsadójának tűnik? Hogy is került egyáltalán a Jobbikba 2016-ban Radnai? Akkor nem tűnt fel senkinek, hogy finoman szólva is rendezetlen előélettel igyekszik segíteni Gyöngyösiéket? Hogy magyar titkosszolgálati fedőcégként szolgáló külkereskedelmi vállalatnál dolgozott fontos beosztásban? Az sem gond, hogy ez az ember a nyolcvanas évek elején amerikai multikkal parolázott, majd itthon az SZDSZ tanácsadójának szegődött? És miként lehetséges, hogy a maga kapcsolatrendszerével, közéleti múltjával meg sem kottyant neki, hogy azt a pártot segítse, amelynek a vezetője a zsidó parlamenti képviselők összeírására biztatott?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abcd2k
2024. május 21. 14:46
Amiről Szentesi ír az megérne még néhány misét, mert ugye nyilván nem a jobbikról van szó, hanem a politikai szélhámosokról. A Fidesz a kormánybukta után rájött valamire, mégpedig, a kitűzött célhoz nem vezet több út, csak egy. Nincs szükség tucatnyi pátocskákra, nem lehet a sok kis politikai szélhámos kénye, kedve szerint rángatni a kormányt, mert abból csak bukta van. A politika pénzről és hatalomról szól nem az osztozkodásról. A Fidesz erőteljesen központosította a saját politikai gazdasági hatalmát, de ez ügyben komoly kommunikációs lemaradásban van. A világ már nem jobb és bal betagozódású, hanem globalista, vagy szuverén. A magyar belpolitika nem gurulódolláros baloldalra és a nemzeti öntudatra tagozódik, hanem globalista, vagy hazai gazdasági érdekek kiszolgálására, ez utóbbit nevezzük konzervatívnak.
ekeke1
2024. május 21. 12:58
Én a mai napig nem tudom megbocsátani az akkori MIÉP és Centrum szavazóknak, hogy 2002-ben 4,4% illetve 3,9%-ot, fél millió szavazatot belevittek a semmibe.. Enélkül ugyanis nem lett volna kormányváltás és az a bizonyos 8 év. Sok mindent nem tudok megbocsátani az operettnáciknak, azt viszont nem állíthatom hogy egyszer is pozitív meglepetést okoztak volna. Nem lepődtem meg tutseken a rendőrautóban, nem lepődtem meg mikor most patrubányi miklós újra előkerült egy mi hazánk tüntetésen, nem lepődtem meg zazriveczen a spinozában, jákobon a mamusznál, gyöngyösin a pressmannál, szegedi chanadon a rabbiknál. Amihez hozzáértek, az garantáltan gajra ment. Aztán átfestették, átgombolták a gárdamellényt és dá kápó.
magyar-robert
2024. május 21. 12:42
simicska megvette a jobbikot kilóra vonó szép pénzt lehúzott és azzal lelépett
iphone-13
2024. május 21. 12:25
azért nem is kellene írni a fasiszta rohadékokról
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!