Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Kiderül, mit gondolnak sportolóink és színművészeink a köztársasági elnöki méltóságról (VIDEÓ)

2024. május 30. 17:19

„Egy mindenek fölött álló személy, aki tiszteletet érdemel” – fogalmazott Kásás Zoltán egykori vízilabdázó, edző.

2024. május 30. 17:19

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Videóban méltatták Sulyok Tamás államfőt neves színművészek és sportolók. 

„A köztársasági elnök a nemzet egységét testesíti meg, a jogállamot és az alkotmányos rendet őrzi” – fogalmazott Nemcsák Károly színművész az államfő feladatairól.

Kásás Zoltán, olimpiai ezüstérmes és világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, edző szerint a köztársasági elnök 

egy mindenek fölött álló személy, aki tiszteletet érdemel, nemcsak követel”.

„Nem önmaga van jelen, hanem velünk együtt, a magyar állam van jelen benne”

„Biztonságot jelent, igazodási pontot, egy figyelmet, egy összpontosítást, és 

tudjuk, hogy hova kell néznünk” 

– mondta el Oberfrank Pál színművész.

Végül pedig Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója úgy vélekedett, „bárhol, ahol ő tartozkódik, tulajdonképpen nem önmaga van jelen, hanem velünk együtt, a magyar állam van jelen benne”.

A felvételen a közjogi méltóságról elhangzott gondolatok mellett a március 5-én hivatalba lépett Sulyok Tamás eddigi államfői fogadásairól és látogatásairól készült bejátszásokat is láthatunk.

A videót alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
contractor-2
2024. május 30. 18:53 Szerkesztve
Fogy a levegő körülötte, bár még nem olyan gyorsan mint Novák körül. De őszintén, tegye fel a kezét, akinek Sulyok egy pillanatig is szimpatikus volt.
cccbasatu
2024. május 30. 18:38
A fidesznyik a nyakunkba ültetett ismét fekete múltú emberkét aki nem is lehetne egy normális államba közjogi méltóság mert tele van a múltja szarral.Másrészt csak nekünk polgároknak van jogunk Köztársasági elnököt választani.Ezt az emberkét is kirúgni és mi választunk másikat!
2024. május 30. 17:46 Szerkesztve
Bús üledékeidnek romvára megállék. Csend vala.-.. Szép próbálkozás a becsicskásított csepürágóitok seregszemléje, de a nép nem hülye ám annyira, mint ahogy azt ti képzelitek. A Sulyok SVÉD_FINN háborúsító beszavazásotokoat jóváhagyó gennygombócot fölösleges tovább főznötök, már az első hivatali napján sztétesett amikor pártos ellenjegyzésével bemutatkozott. (brékó vétó bréko, köcsög 3 jelentkezz!)
Aegopolis.
2024. május 30. 17:41
Sulyok a "tökmindegy"-kategória, passzol ahhoz, aki odatette a polcra. Viszont a megszólalók általában beszélnek a köztársasági elnöki méltóságról, nem pedig Sulyokról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!