Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország

Ki az alkalmatlan?

2024. május 28. 21:06

Fogalmam sincs, merre tart Magyar Péter, lehet ő maga sem, de azt láthattam, láthattuk, hogy milyen utat járt be a DK elnöke.

2024. május 28. 21:06
Kárpáti Iván
Kárpáti Iván
Klubrádió

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

„Amennyire a választási hajrában ezt ki lehet venni, jelenleg leginkább a DK harcol Magyar Péterrel. Gyurcsányt láthatóan a saját pártjának ellenzéki pozíciója aggasztja főleg. Magyar Péter mindenről is beszél az intenzív vidékjárásokon, interjúkban, finoman szólva nem koherens a mondanivalója. Gyurcsány ma intézett is egy kirohanást emiatt, aminek a végén gyakorlatilag leszarozta Magyart, aki maga a Fidesz. A gondolatmenetet most nem fejtem vissza, minek, szerinte eddig kifejezetten visszafogott volt. Gyurcsány Ferenc. Visszafogott.

Fogalmam sincs, merre tart Magyar Péter, lehet ő maga sem, de azt láthattam, láthattuk, hogy milyen utat járt be a DK elnöke. Amikor kormányzott, Magyarország leszakadt a régiótól – aki nem hiszi, nézze meg a számokat – , amikor megbukott, akkor pedig nem volt képes államférfiként viselkedni és időben távozni, megágyazva ezzel a 2010 utáni világnak. Egyetlen sikere, hogy összehozott magának egy pártot, ami sokáig le tudta nyomni a többi ellenzéki formációt. Közben pedig jöttek az újabb és újabb kétharmadok.

Tényleg nem látja, vagy nem akarja látni Gyurcsány és a többi »régi ellenzéki«, hogy ha ez a sok szempontból valóban bizarr jelenség, amit Magyar Péternek hívunk, azért jelent most millióknak reményt, mert ők tökéletesen alkalmatlannak bizonyultak? Már nem kell sokat várni, itt van nyakunkon a választás napja. Sok kérdésre választ kapunk és még többre nem. Az biztos, hogy semmi nem lesz már olyan, mint ahogy eddig volt. Újabb lehetőség, hogy kiváló könyvek szülessenek a baloldalról, amikre már 2006-óta várunk”.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:17
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­­k­­e­l­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­­­e­x­­i­ ­­p­u­­n­­­c­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Oldalkosár
2024. május 29. 14:56
"Amikor kormányzott, Magyarország leszakadt a régiótól – aki nem hiszi, nézze meg a számokat..." Te sem hitted akkor, és 2010 után sem...egészen petid fölbukkanásáig. Faszt váltottál, ennyi történt. Most, hogy Gy meggyengült, lehet bátornak lenni.
papamaci57
2024. május 29. 13:58
Lassan kezdek Dobrev Kláránénak szurkolni, hogy maradjanak életben a választás után is, annyira hiányoznának. És most, hogy a nem létező deep state elengedte a kezüket, egy árnyalattal kevésbé rühellem őket.
evass816
2024. május 29. 10:40
Megjött az új ukáz. Ferkóban már nem látják onnan a messzi távolból az ikszfaktort! Tizennégy év az mégiscsak tizennégy év, és semmi látszata a beletöltött pénznek, paripának és fegyvernek. Ez a kis öcsisajt meg - szerintem - régen ki lett találva. Önimádó, pénzimádó, pozíciófüggő - mi kellene még? Pressy őt nem hívta meg, de Nagy Ervin, Gyöngyösi, akik most körbeugrálják, ott voltak csipegetni ezt-azt a nagykövetnél... Ki van ez találva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!