Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Kajdi Csaba Magda Schneiderhez hasonlította Miklósa Erikát, aki szerinte hithű náci volt

2024. május 30. 18:24

Szerinte nem lehet elvitatni, hogy valaki hisz ebben a rendszerbe, hiszen Magda Schneider is „hithű náci” volt a férjével együtt.

2024. május 30. 18:24

Nyitókép: Képernyőfotó

Gálvölgyi János színész és Kajdi Csaba (Cyla) modellügynök volt az rtl vendége, ahol több témát is érintettek, így szóba került a Rost Andrea és Miklósa Erika közti nyilvános üzengetés, az Azahriah-jelenség és a két újdonsült magyar űrhajósról szóló hírek is.

Korábban több ízben megírtuk az operaénekesnők közt kibontakozó nézeteltérést, de röviden felidézzük az eddig történteket. A Kontextus vendégeként Miklósa Erika, világhírű operaénekesnő kijelentette, ugyan nem szeretne arról beszélni, hogy Rost Andrea énekelt Magyar Péter rendezvényein, de hozzátette: „ha mindenféle ilyen típusú rendezvényeken jelenik meg valaki, az nem a művészetről szól számomra. Ez szerintem senkinek sem jó húzás”. Rost Andrea is reagált az elhangzottakra: „Azt gondolom, hogy csak az kiabál, akinek a háza ég. Eszembe jutott egy latin mondás, ami magyarul így szól: A sas nem kapkod legyek után(...)”.

Gálvölgyi és Cyla is kifejtette véleményét a történtekkel kapcsolatban. „Minek ez a nyílt levélben üzent, ő beszólt, megmondta, visszaszólt? Vagy csinálsz egy olyan Insta-storyt, amin ezen elröhögcsélsz magadba, de ne üzengess! Felhívod telefonon és elmondod, hogy »cicám ez nem jó irány, nem értek egyet, ne add el magad vagy add el magad«. Rezsimbe élünk és valaki kiszolgálja ezt a rendszert, de lehet, hogy ő ideológiailag egyetért. 

A Magda Schneider hithű náci volt a férjével együtt, de hitt ebbe a rendszerbe. Ezt sem lehet elvitatni valakitől és én azzal sem értek egyet, hogy ha ilyen balos nácik vagyunk” 

fejtette ki Kajdi Csaba. Gálvölgyi ezzel kapcsolatban elmondta, hogy ő nem ült soha semmilyen párt rendezvényén.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken: https://forms.gle/5nJsK1aRNgGX4MHdA

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2024. május 31. 20:41
A két díva elrendzte egymás közt, erre jön egy topa homár és nekiáll powerkodni. Szánalomgyász.
Geza2
2024. május 31. 19:53
Miklósa Erikáról már hallottam, de ki a f. az a Kajdi Csaba?
Saksafar
2024. május 31. 10:17
A balosoknál igen komoly probléma, hogy mindent összemosnak mindennel. Intellektuálisan sajnos ez értékelhetetlen. Értem én, hogy a MP rendezvényen részt vevő Rost Andreának tilos beszólni, de ott volt, vagy nem volt ott? és még Rost beszél sasról, meg legyekről? Miután elmegy egy pojácának a rendezvényére? Mu-ha-ha-ha és amúgy ki az a Kajdi, miért számít a véleménye? Azért mert híres homokos?
MaBaker
2024. május 31. 10:06
A társutas újgenerációs hazaáruló vívja a kultúrharcot, amit ősei kezdtek. Csak azt nem értem a TV2 miért futtatta meg anno ezt a senkit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!