Hoppá: Csonka „Pici” András is beszállt az EP-választási kampányba!

2024. május 31. 07:53

Az előadóművész álláspontja szerint „soha nem engedhetjük el azt a tényt, hogy Európához tartozunk, hiszen mindig is oda tartoztunk”.

2024. május 31. 07:53

Nyitókép: Képernyőfotó

Csonka András színész az RTL-nek adott interjút a közelgő európai parlamenti- és önkormányzati választások kapcsán. Elmondta: véleménye szerint minden választásra fontos elmenni. 

Hozzátette: ő például úgy van vele, mint az orvosi szűrővizsgálatokkal: 

„Ugyan tegyünk már meg mindent egy évben egyszer az egészségünk érdekében, amit lehet. 

Arról nem beszélve, hogy nyilvánvalóan az Európához való tartozás, az az én gyerekkoromban arról szólt, hogy de jó lenne, ha... És aztán ez megtörtént. Nem is gondolta senki, hogy ez valaha megtörténhet akkor. 

Soha nem engedhetjük el azt a tényt, hogy Európához tartozunk, 

hiszen mindig is oda tartoztunk.” – fogalmazott Csonka András.

Hangsúlyozta: nagyon lényeges, hogy ez egy olyan közösség legyen, amit mi is formálhatunk, alakíthatunk, de mindenképpen érezhessük, hogy oda tartozunk, egy nagy család tagjai vagyunk. „Azt gondolom, ezt nagyon fontos kifejezni a választással is, mert 

ha nem tettél meg mindent érte, ne is kritizálj! 

Csak akkor teheted meg ezt, ha odamész és behúzol valamilyen x-et valahova, ahova te akarod” – osztotta meg a gondolatait.

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.


 

 

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. június 01. 07:14
Odatartozni, meg beletartozni az annyira kettő, mint neked pasikhoz tartozni, vagy azokba dugni... (jó gyerek lennél, ha nem kotnyeleznél minden szarfészekbe bele)
Öreg Palóc
2024. május 31. 17:29
Különösebben nem mond rosszat, mindenki menjen el és szavazzon a háború ellen. Én meg ezt mondom. És európához csak akkor akarjunk tartozni, ha az nem a Titanic !!! A Titanicra kapaszkodjanak fel a lipsik. Mi, akik előre látjuk, hogy el fog süllyedni ha a hülye európa neki megy az orosz medvének, mi két Világháborút megszívtunk mások baromsága miatt!!!! - és ezt most kihagyjuk. Na, most mások, - akik európaiak - ha maguk alatt akarják vágnia fát, akkor vágják maguk alatt, de minket hagyjanak csak ki belőle !!!
lendvaiildiko
2024. május 31. 16:44
Nem csak Csonka, de agya is pici!
Bodzay
2024. május 31. 16:41
Ügyesen fogalmaz. És ehhez még erőlködni sem kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!