Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

Hont András: Volt tegnap egy vitaféleség, amelynek minden második-harmadik percében Orbán Viktorról volt szó

2024. május 31. 10:48

A publicista rámutatott arra, hogy Orbán „nem készül az EP-be”.

2024. május 31. 10:48

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: Facebook

„Volt tegnap egy vitaféleség, amelyben 11 Európai Parlamentbe készülő, vagy oda készülőket képviselő ember vett részt” – emlékeztetett Facebook-oldalán Hont András.

A vita legfontosabb tanulságaival kapcsolatban ide kattintva olvashat bővebben.

A publicista rámutatott arra, hogy „akiket megválasztanak, azok a következő években európai ügyekről fognak vitázni, melyek Magyarországot legföljebb tagállami mivoltán keresztül érintik. Ezeknek az ügyeknek általában mind van saját szervük, élén hús-vér személyekkel. Ehhez képest még Ursula von der Leyent is talán csak Toroczkai említette. A legtöbbször – szinte minden második-harmadik percben – emlegetett név Orbán Viktoré volt, aki nem volt jelen, nem készül az EP-be, nem rajta múlik majd – bármit is mond – Európa jövője.”

„Aki szerint ez így természetes, erről szól a politika, magára vessen Orbán, az nem árt, ha tudja, hogy

Orbánt ez nem rongálja, hanem emeli.

És egy fillért sem kellett költeni hozzá a Megafonon” – fogalmazott Hont András.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2024. május 31. 20:16
Hihetetlen szar volt az egész, de Donáth Anna mindenkit alulmúlt. Itt vagyunk majdnem a 3. világháború küszöbén és Donáth Anna számára a legfontosabb ügy a Karsai Dániel által felvetett euthanasia, amelyet egész Európában csak 2-3 ország iktatott törvénybe. A szövege végén az derült ki, hogy azt sem fogta fel, hogy kivel kellene vitatkoznia. A Nolimpiáról meg jobb lett volna ha hallgat, a pedofil ügy meg már lerágott csont. Félelmetes, hogy egy ilyen kicsi pártámogatással bíró, buta nő véleménye bármit is számít az EU intézményeiben. A kétfarkú kutyapártos szivar humorán pedig nem hogy nevetni, de még sírni sem tudtam. Az egész a parlament napirend előtti gyalázkodásaira emlékeztetett. Magyar Péter sem jutott tovább a Mészáros Lőrincezésen, Tiborcozáson és a Rogánozáson. Ezt hallgatjuk már évek óta. Ez semmivel sem különb a Sorosozásnál.
lefty67
2024. május 31. 18:50
Emberileg iszonyú silány volt a felhozatal! Többeknek az agyára ment a kezeletlen orbánitisz! A Kutyáknak ez volt a jobbik embere?
nyugalom
2024. május 31. 18:37
A furgonszónok bekakilt!
Ehetős Odó
2024. május 31. 17:53
Hont téved. Percenként 2-3 Óóóbán volt. Ungárin és Torockain kívül mind roppant silány volt. Dajcs meg, szerintem szándékhsan, felmondta az összes panelt a választóközönség megerősítésére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!