A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ide vezet a gyűlölet, amit Robert Fico ellen szított az ellenzék, valamint a liberális és progresszív média – mondja Gyimesi György, felvidéki politikus

2024. május 15. 20:16

Nem tudták sehogy eltávolítani őt a kormányból, annak ellenére, hogy valóságos hadjáratot indítottak ellene – fogalmazott a politikus.

2024. május 15. 20:16
null

***

Nyitókép: Michal Cizek / AFP

Gyimesi György, korábbi parlamenti képviselő, a szlovákiai magyar párt, a Magyar Szövetség politikusa is reagált az Indexnek a Robert Fico ellen elkövetett merényletre

„Egyszerűen hihetetlen, ide vezet a gyűlölet, amit Robert Fico és a kormánya ellen szított az ellenzék, valamint a liberális és progresszív média. Nem tudták sehogy eltávolítani őt a kormányból, annak ellenére, hogy valóságos hadjáratot indítottak ellene a választási kampány kezdete óta. Szörnyű, hogy ez idáig fajult”

 – fogalmazott a politikus.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2024. május 16. 05:10
Érdekel egy kkeu-i körkép. A többi országban a kommentelők hogyan reagáltak? Mindenhol ilyen szörnyű a helyzet? Mindenhol van olyan embercsoport, akikből előbújt az állat?
tapir32
2024. május 16. 02:48
Mielőbbi felépülést kívánok Miniszterelnök Úr!
tapir32
2024. május 16. 01:17
"A destabilizációnak döntő szerepe volt Hitler hatalomra jutásában, mivel a német emberek azt várták Hitlertől, hogy amennyiben ő kerül hatalomra, akkor az utcai harcoknak vége lesz." Wiki Azért utáljuk a balliberális destabilizálókat mert, nem akarjuk a hatalomban Gyurcsányt a szemkilövetőt és Dobrevet a magyar gyalázót! Azért utáljuk a gazdasági téren destabilizáló balliberálisokat, mert a forint gyengítésével, az infláció gerjesztésével, az EU-s pénzek visszatartatásával zsarolják a népet és így akarják hatalomra juttatni Gyurcsányt és Dobrevet! Azért utáljuk az ellenzéket, mert felelőtlenül politizál, és nem a béke oldalán áll! A baloldali összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik. Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkre ment volna.
tapir32
2024. május 16. 01:15
Dobrev és más balosok már egy ideje előadják, hogy Orbán nem mer a nép közé menni fél . . . stb. Lehet, hogy tudták mi készül? Orbán ellen is készülnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról