Albánia
ÉLŐ
Spanyolország
Horvátország
ÉLŐ
Olaszország

Brazil gettók, középköri körülmények – bemutatták, hová süllyedt az újpesti Duna-part Karácsonyék vezetése alatt (VIDEÓ)

2024. május 19. 18:30

Szentkirályi Alexandra szerint muszáj változtatni, „Budapesten sehol nem lehet hajléktalan favella”!

2024. május 19. 18:30
null

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Az újpesti Duna-part ma nem az itt élők szabadidős központja, „hanem egy borzalmas hajléktalan favella” – írta a Facebook oldalán a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje vasárnap. 

Szentkirályi Alexandra úgy fogalmazott, hogy korábban Wintermantel Zsolt (Fidesz-KDNP) vezetése alatt próbálták az itt élőket kimenteni, de mióta „Karácsonyék nem kezelik a hajléktalankérdést súlyosan romlott a helyzet”. 

„A helyzet szörnyű, gyermekek születnek meg középkori körülmények között, az egészségügyi és biztonsági kockázat pedig hatalmas” – emelte ki. 

Szentkirályi Alexandra szerint muszáj változtatni, 

„Budapesten sehol nem lehet hajléktalan favella”! 

A poszt mellé publikált videóban elhangzott, hogy nagy sok hajléktalan él a területen, és a családok is panaszkodnak az állapotokra, nem mernek lejárni a Duna-partra, a gyerekek is félnek. 

Wintermantel Zsolt (Fidesz-KDNP), aki 2010-től 2019-ig Újpest polgármestere volt, most pedig a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje, azt mondta a videóban: a kialakult helyzet sem az érintett hajléktalanoknak, sem a többségi társadalomnak nem jó.

(MTI)

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. május 20. 06:31
Itt a kormányunk uj lakásprogramja minden jobb lesz nekik.
véna
2024. május 19. 23:25
Favella, fuck anál, fat ány ér, nincsen idiótább Karácsonyáknél.
lofejazagyban-2
2024. május 19. 21:14
a baloldal kitermeli a szavazóit.
2024. május 19. 20:11 Szerkesztve
Tudom javasolni az alábbi idióta balos kommentelőknek, költözzenek be azokba az újpesti hajléktalanok lakta favellákba 3 hónapra életvitel szerűen, még azt sem kívánom nekik, hogy télen! Utána egy gyors élménybeszámolót kérek, mielőtt a közegészségügyhöz mennének fertőtlenítésre! Lásd: UpSalute, Novicsok-5, II.baljoska61, Osztap_Bender, Tommaso, Massimiliano Prospero dArco, genusnexxt. Jó bogarászást az "uraknak"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!