Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Beszólt a magyar influenszer Karácsonynak: Bizonyára nem százas, de az sem, aki rá szavaz!

2024. május 23. 10:36

Az influenszer a pesti alsó rakpart lezárásának terve miatt kritizálta a főpolgármestert.

2024. május 23. 10:36

Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

Szabó András Csuti, Kulcsár Edina volt férje nemrég a közösségi médiában kritizálta Karácsony Gergely főpolgármestert. Az influenszer a Facebook-oldalán osztott meg egy 24 órán át elérhető bejegyzést még kedden, amelyben egy Karácsony Gergelyről szóló cikket idézett. Ehhez pedig kommentárként azt írta a főpolgármesterről:

Bizonyára nem százas, de az sem, aki rá szavaz!

A Csuti által megosztott cikkben a Demokrata hetilap online platformja dokumentumokkal támasztotta alá, hogy a főpolgármester végleg le akarja záratni a pesti alsó rakpartot.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szentkirályi Alexandra

Facebook

Idézőjel

Most pedig hazudik róla, kérdés nélkül és nem csak egy kis szakaszát zárná le, hanem egészen a Szabadság hídtól a Lánchídig.

 

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 24. 15:30
A lezárás hazugság…igaz,a Városházát is eladták a magyar Pravda szerint…🤔
Ma is bukik a Zorbán...
2024. május 24. 07:20 Szerkesztve
A KamuGeri a bolsevista csirkefogás összeomlása után, a főtárgyalásukon azzal fog védekezni, hogy ő a valóságban ellenálló volt. Belülről bomlasztotta a Moslékot, mindent megtett annak érdekében, hogy senki se szavazzon a hazaáruló szélsőségesekre. Loptak az emberek orra előtt, hülyék voltak, nem csináltak semmit ami nem kártékony, nem alávaló, romboltak, tönkretettek. Azt fogja mondani, ő nem tehet arról, hogy ennek ellenére is rá szavaztak az idióták, a felforgatók, drogosok, a hozzá hasonló haszontalan herék, meg az irigy, tehetségtelen szarháziak.
Ma is bukik a Zorbán...
2024. május 24. 07:11 Szerkesztve
Aki a horribilis városházi kommunista lopások, az egyértelmű tehetségtelenség és tehetetlenség dacára is a Kamu Gerire akar szavazni, az nyilvánvalóan nem normális. (Vagy bolsevista, ami még annál is sokkal rosszabb.)
Nyégé
2024. május 23. 19:50
Ilyenre mondható: népellenes. Pont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!