A védőfelszerelésektől eljutottak odáig, hogy kötelező sorkatonaságról folyik a párbeszéd

2024. május 29. 14:58

Elment az eszük!

2024. május 29. 14:58
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Legyen világos: aki Gyurcsányékra szavaz, az háborúpárti képviselőt küld Brüsszelbe. A baloldal vezére nem egyszer kifejtette, hogy beleártaná magát az orosz-ukrán háborúba. Most persze kevésbé mondja, tudja, hogy nem népszerű álláspont itthon. De minek nevezzük azt, aki közös európai feladatnak tartja a háborút?

Pont mint a brüsszeli központ. 

A védőfelszerelésektől eljutottak odáig, hogy katonák küldéséről és kötelező sorkatonaságról folyik a párbeszéd. Ebbe szállna bele Gyurcsány is. Elment az eszük! Nem közös európai háborúskodás kell, hanem béke! Június 9-én megüzenhetjük nekik!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
somatic335 - Legyetek bátorak
2024. május 30. 07:24
Csádba miért mennek magyar katonák?
llnnhegyi
2024. május 30. 05:56
Gratulálunk Kocsis Máté! Csak szigorúan és igazságosan,mint ahogy szokta! Ne kímélje a velejéig romlott, korrupt DK MSZP Párbeszéd Momentum Jobbik pártok korrupt vezetőit, libbcsikommcsi segítőit. Pld. Bajnai Gordon banditáit!
gekk
2024. május 30. 00:54
Nembuzimátékám, te az elsők között lennél hazaáruló katonaszökevény, ha mo megvédéséről lenne szó. Nomeg, mi van a sorkatonaság visszaállításával, hiszen nemrég még azt pofáztátok?
Mr.Woof
2024. május 29. 21:34
Hiába állítja Szijjártó, az EU nem akar és nem is tud kötelező európai sorkatonaságot bevezetni Az egyetlen politikus, akinek név szerint ilyen kijelentést tulajdonítottak, egyértelműen cáfolt, az EU külügyi főképviselője pedig azt is jelezte, ilyenre még csak jogköre sincs az uniónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!