A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

A Messiás nem téved. Nem felszínes a tudása. Nem igaz, hogy erőszakos

2024. május 21. 17:50

Ő egy hologram, csak még nem vette észre mindenki.

2024. május 21. 17:50
Forgács István
Forgács István
Facebook

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

„A Messiás jól tudta. Szekszárd régi neve Szegszárd volt, és Szeged egyik városrészeként ismerték. Olyan, mint 'Dorozsma, csak ma már kicsit messzebb van. Babits így aztán biztosan Szegeden született. És nyilván Attila is, nem hiába nevezték el róla az egyetemet valamikor.

Szóval a Messiás nem téved. Nem felszínes a tudása. Nem igaz, hogy erőszakos. 

És nem igaz, hogy valóban itt van közöttünk. Ő egy hologram, csak még nem vette észre mindenki.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2024. május 26. 16:54
https://www.aranycsillag.net/jupiter-ikrek-jegyeben-2024/#
oregur4
2024. május 26. 13:42
Fed74!!! Te kis- esetleg nagy kupac 💩💩💩💩 rakás!!!! Buksika, buksika te kis pedobuzu átoperált munkásőr ivadék! Olyan sötét vagy, hogy a legsötétebb pincében is verőfényes napsütés van hozzád képest!!! Hihihi. Ráadásul fogytok mint nyáron a hógolyó, egy időközi választást se tudtok megnyerni, de még itt a kommentelők között se éritek el az öt százalékot!!! Daloljál buksika, kis kutyuli, akit a vezíre megkötve tart, akkor mit is akarsz??? Egyébként, amíg nem kétharmados, hanem "csak" egyszerű többséggel nem nyertek, addig HALGASS a neved kutyuli, és szólj a gazdidnak, hogy a láncot addig ne oldja el! Höhöhö
Valodi
2024. május 22. 12:33
Bp1964 20:17 "hallani a távvezérelt szókincsét. Hogy ez most meddig lesz sikeres, majd meglátjuk." - höhöhö ... már szinte várom tőle ezt: "...A Fidesz –AZ UNIÓS SZABÁLYOZÁSSAL ÉS GYAKORLATTAL EGYEZŐEN– a helyi, regionális termelésre, értékesítésre, valamint a kistermelői élelmiszer-előállításra úgy tekint, mint a vidéki lét és a biztonságos élelmiszer-ellátás alapjára.... A kisebb gazdaságokban a növényi és állati termék előállítása környezetbarát módon megoldható... támogatási programokat indítunk a vidéki településeken, ... figyelemmel a szociális, kulturális, gazdasági és ökológiai szempontok összhangjára, a helyi kezdeményezésekre, a helyi erőforrások feltárására….” (Erős Magyarország - a Fidesz programja, 2007) Ez már egyszer nagyon bejött!
Valodi
2024. május 22. 12:28
... höhöhö ... egyetértőleg idézem: "destsai 2024. május 22. 07:55 ennyire nagy a fosás zsóti???? hejesírás meg elírás meg elszólás kritikába kapaszkottok???? szerencsétlen peti csak a "szülő-"-t baszta el. ha simán "városában"-t ír, akkor má' jobban értenétek???...faszt. ...akkor abba kötnétek bele, hogyy....má' meginn üti a jutkát.."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról