Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Spanyolország
21:002024. június 20.
Olaszország

A fél balos nyilvánosság az Apáti reagálon ventillált az elmúlt héten

2024. május 31. 13:58

A lényeg, hogy rendesen felhúztam őket.

2024. május 31. 13:58
Apáti Bence
Apáti Bence
Facebook

Békemenet After Kibeszélő június elsején 18 órakor a Scruton V.P.-ben! Hallgassa meg Ön is a Mandiner All Stars beszélgetését, mely során Bayer Zsolt, Mráz Ágoston Sámuel és Horváth József elemzi a Békemenet történéseit a Mandiner munkatársaival, Kacsoh Dániellel és Pócza Istvánnal. Regisztráljon most az alábbi linken.

Nyitókép: Facebook

„Kis túlzással fél balos nyilvánosság egy esetleg atomtámadást modellező Apáti reagálon ventillált az elmúlt héten. Persze minden esetben kiemelték, hogy annak idején szerény személyem balettozással kereste a kenyérre valót. Egyesek pedig még azt is tudni vélték, hogy én egy amolyan bukott balettos vagyok.

Én ilyesmiről nem tudok, viszont abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy egy videós anyaggal kapcsolatban talán nem a legfontosabb  tudnivaló, hogy a készítője hol és mit csinált 7-8 évvel ezelőtt. Nyilván a tolerancia bajnokai, akik amúgy a szürke hétköznapokon, – amikor épp nem engem kell szidni, vagy hitelteleníteni, (értsd;b…zni) – a kultúra egyedüli letéteményesei is egyben. No mindegy. A lényeg, hogy rendesen felhúztam őket.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagytamas
2024. május 31. 21:42
Apáti király vagy!!!
Pintyoke
2024. május 31. 18:10
"A lényeg, hogy rendesen felhúztam őket." És magadat jól lehúztad ezzel, végérvényesen.
tapir32
2024. május 31. 16:55
A kultúra jobboldali! A természet konzervatív! Ballibsik fordítva ülnek a döglött lovon!
tizennyolcfok
2024. május 31. 16:54
nem ventilláltak, hanem elmondták, hogy egy senkiházi agyatlan fasz vagy. ami tény. úgyhogy nyüszíts még.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!