Orbán Viktor új profilképet állított be a Facebookon

2024. április 18. 20:17

Mutatjuk!

2024. április 18. 20:17
null

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Szerdán megírtuk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a X-oldalán számolt be a brüsszeli NatCon konferencia második napjáról, amelyen Mateusz Morawiecki egykori lengyel kormányfővel együtt szólalt fel.

Csütörtökön pedig Orbán Viktor új profilképet állított be a hivatalos közösségi oldalán.

A fotót itt tudja megtekinteni:

***

 

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty21-6
2024. május 25. 00:47
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­k­­­e­­­l­d­­­ ­a­ ­­­s­­­z­­e­x­­i­­­ ­p­u­­n­­c­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
2024. április 20. 06:14 Szerkesztve
OV így, úgy meg ezt tesz meg azt csinál, beállít, leállít, kolbászol, pálinkázik, danolászik, fehérvári huszárkodik, klastromozik---- Maximálisan Gorkij szavaival visszaélve Makar Csudrázik. Itt hívnám fel Rákos Phillips Kálmi farkával együtt lankadó figyelmét arra, hogy ebből már készült film, így a hazai politikai elit nem hétküznapi élete már csak valóság showval álcázott pénzkiemelő remake lehet. A gyengébbek kedvéért megadom a film címét is.: A cigánytábor a paradicsomba megy--volt... (és nem van bassza meg, de ha mégis, akkor mi csesszük meg!)
pollip
2024. április 19. 13:38
Jó ez a kép. Több színész is boldog lenne ilyen képpel. Ráadásul nem akarja magát fiatalabbnak feltüntetni, mint az aktuális kora. Korrekt hozzáállás.
2024. április 19. 12:55 Szerkesztve
Hát Orbán, te sem a külsőddel fogod megnyerni az újabb 2/3-ot! Tagadhatatlan, hogy ebből nem lehet jót csinálni.... Hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!