Orbán Viktor: Karácsonynak bukovári (VIDEÓ)

2024. április 24. 15:50

„Szerintem a Karácsonynak már kampó” – mondta Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra mellett állva.

2024. április 24. 15:50

Nyitókép: Facebook

Új videót osztott meg Orbán Viktor a Facebook-oldalán. A miniszterelnök szerint eddig az volt az előnye Budapest főpolgármesterének, hogy nem csinál semmit. „Nem csinál semmit, ezért nem is fél tőle senki, mert ő nem akar semmit” – fejtette ki a kormányfő.

De most, hogy van ellenjelölt, most ami eddig előny volt, az szerintem hátrány, mert az Alexandra akar csinálni valamit

– árulta el Orbán Viktor.

Szerintem a Karácsonynak már kampó”

– mondta Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra mellett állva.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemkellnév
2024. április 26. 12:22
Karácsonynak bukovári...Miért? Mert ő egy puhapöcs, akit Magyarországon Gyurcsány vezet? A választópolgár miről nem értesül? Ki a fasza csávó és mitől lesz az? Az orbáni oldalon van még olyan, aki elhivatottabb a hazájáért, mint önmagáért? Ezt a számtalan pitiáner embert, aki uralja a politika világát, szerintem nem szabad megtapsolni.
Lajoss
2024. április 25. 10:52
A csüngőhasú álmodik…hiába…a főváros marad az írástudóké…🤷‍♂️
egy genetikusanalattvaló
2024. április 24. 23:01
"macskusz-4 Karácsony egy csoda. Disznószar ilyen sokáig még sosem tudott megfeketedés nélkül ellenni. " Feledékeny vagy. Mond neked a Demszky Gábor név valamit? Neki 20 évig sikerült. Kommunikációja jobb volt és a modora megnyerő. Ennyivel volt alkalmasabb Karácsony Gergelynél. Egyébként a kommunikáción kívül ő sem csinált semmit. A nagy lenyúlásokat, lopásokat meg csinálták a helyettesek pl. Hagyó Miklós. A működési modell ugyanaz volt mint a Karácsony alatt, csak a bűntársak verbuválódtak más pártokból (MSZP, SZDSZ). Most a DK dominálta vezetés mellett a többi szerény képességű nem sok vizet zavart pl. Kerpel-Fronius vagy az MSZP-s lovas sellő. Bár utóbbinak az elején már volt egy nagy lenyúlási kísérlete a busztenderrel.
ThunderDan
2024. április 24. 21:07
Szkájvóker, te barom! Ha nem egy aljas és buta pártpropagandista lennél, akkor beírtad volna az Iránytű ("jobbikos" közvéleménykutató, csak hogy hova tegyük) közlésének az EGÉSZÉT. Nevezetesen elhallgattad azt az aprócska tényt, hogy ugyanabban a kutatásban, ahol Poloska pártját 26 százalékra hozzák, 50 (!) százalékon áll a Fidesz, és a DK-n kívül (10 százalék) az összes ellenzéki párt menne a levesbe. Ez valami zseniális. Pontosan azt mutatja ez a felmérés, amiről itt hetek óta ugatunk: számára soha nem látott kedvező helyzetben ZÚZATIK SZÉT AZ ELLENZÉK, a Fidesz pedig váratlanul baromi erős. Lefordítom még egyszerűbbre: Poloska baloldali belügy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!