Miklósa Erika nehezen élte meg, hogy nem ő lett az Operaház főigazgatója

2024. április 03. 20:43

El voltam keseredve a közösség miatt, mert tudom, mennyire fontos lett volna a változás – fogalmazott az opera-énekesnő.

2024. április 03. 20:43
MIKLÓSA Erika

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Megviselte Miklósa Erikát, hogy tavaly nem őt, hanem Ókovács Szilvesztert választották a Magyar Állami Operaház igazgatójának – írta meg a Blikk

Miklósa: Én is ember vagyok, aki ezt nehezen élte meg

„Ez rendkívül nehéz időszak volt a számomra. Akkor volt az Opera-pályázat, és nemcsak azért viselt meg, mert nem én nyertem el az igazgatói tisztséget, hanem mert tudtam, ez mit jelent a műfajomnak. 

El voltam keseredve a közösség miatt, mert tudom, mennyire fontos lett volna a változás. Nyilvánvalóan elfogadtam az eredményt, de én is ember vagyok, aki ezt nehezen élte meg” 

– idézi a lap az opera-énekesnőt.

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. április 04. 16:44
Miért lett volna? Az ő dolga az, hogy énekeljen!
zsírgyík
2024. április 04. 10:27 Szerkesztve
Jaaa, akkor már értem…. Mármint, hogy miért ült fel a balos hiszti vonatra! Egyébként nem értem ezt az eltartott kisujjú viselkedést, amikor képes beülni az ő karrierjével és tehetségével az rtl megasztárba kétpálcás kretének mellé és úgy vihogni, mint a tejbetök!
2024. április 04. 07:48 Szerkesztve
Inkább daloljon. Neki is jobb lesz.
balbako_
2024. április 04. 07:09
Tisztelem, szeretem Miklósa Erikát, de az intézmény igazgatása nem egy szerep. Ahhoz kell gazdasági kérdésekben jártasság, műszaki kérdésekkel is kell foglalkozni és tárgyalóképesség is kell a célok eléréséhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!