Magyar Péter akkor lenne őszinte, s a rendszerre veszélyes, ha visszatérne az ősbűnhöz

2024. április 01. 20:21

Ez az ember nem egy demokrata.

2024. április 01. 20:21
Bartus László
Bartus László
Facebook

„Magyar Péter akkor lenne őszinte, s a rendszerre veszélyes, ha visszatérne az ősbűnhöz, az alkotmányos rend megdöntéséhez, megvonná a rendszer legitimációját, megkérdőjelezné az alkotmányos és törvényes jellegét, amit bizonyít, hogy nem lehet számonkérni semmit a hatalomtól, ha felmondaná az engedelmességet és polgári ellenállást hirdetne meg.

Ez jelentené Orbán és a kollaboráns ellenzék együttes leváltását, mivel azok kiegészítik egymást, olyanok a NER-ben, mint a fény és az árnyék. Aki ehelyett az ellenzék mellé akar új párttal beszállni, az csaló, nem vált le senkit, hanem ő is részesedni akar belőle. Ez nem harmadik út, hanem a jelenlegi ellenzék útja a pénz és a morális megsemmisülés felé. Ha Magyar Péter nem lépne be az Orbán-rendszerbe, hanem másokat is kivezetne belőle, lenne esélye megdönteni az Orbán-rendszert. Éppen úgy, mint bárki másnak, nem kellene ahhoz fideszesnek lennie. Ez a helyzet alapstruktúrája. Hogy ez miért nem történik meg, az arra utaló jelekből olvasnia kellene mindenkinek: ez az ember nem egy demokrata.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­­­g­­­ö­­­s­­­ ­­­l­­á­­n­­­y­o­k­­ ­­­v­­á­­r­­n­­­a­k­­ ­­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
moricka13-3
2024. április 04. 02:37
A Világnak a létező és a teremtett világ törvényeinek megfelelően, és bevett szokás szerint is, árulókra, de még a köpönyegforgatókra is, már azt követően csak ideig-óráig, vagyis annak a piszkos munkának az elvégzésére lesz, Használat után eldobandó! szüksége, amibe az aktuális megbízó/i/nak a bicskája már előzetesen beletört. Mindenesetre előzetes személyiség,-és pszichológiai alkalmassági vizsgálat jócskán elkelne mindazoknak, akik politikai közéleti szerepre adják fejüket népboldogításra.
Nimril
2024. április 02. 20:59
Demokrata csak kommunista lehet, ugye, te féreg? Az alkotmányos rend megdöntése az puccs, te ostoba bolsevik. Tudom, hogy erről álmodoztok, de csak próbáljátok meg! ;) Ez már nem 1918 meg 1947.
gyzoltan-2
2024. április 02. 15:39
-mindig meglep, ha Bartusban megcsillan valami értelem féle... Némi zavart is okoz; most akkor azonos-e a csillogásban a "0123456789-2,-vel, az az "tommasoval"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!