Magyar anyák szoknyája mögé bújt álcivil ellenzéki akciócsoport

2024. április 08. 17:43

Ha nem lenne hozzá néhány vállalt arc, hihetnénk akár azt is, hogy gyermektelen kormányellenes férfiak üzemeltetik.

2024. április 08. 17:43
Janó-Veilandics Franciska
Janó-Veilandics Franciska
Vasarnap.hu

A nyitókép illusztráció. Fotó: EMMANUELLE PAYS / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

„Anyaként, feleségként egy bántalmazott nő ellen hangot emelni végtelenül ízléstelennek tartom — pártpolitikától függetlenül—, annak bántalmazó partnerét a magasságokig, rendszert váltó erőkig emelni pedig egyenesen hányingert keltő.

Szóval már ebből is lejön, hogy ezek a magyar anyák inkább anyák, akik olyan szinten gyűlölik a kormányt, hogy még egy nő társukért sem tudnak együttérzést vagy szolidaritást vállalni és kreatív szülői tartalmak helyett csak egy újabb platformot üzemeltetnek, ahol az ellenzéki erők reklámozhatják magukat.

Mert ugye annyira független az oldal a pártpolitikától, hogy néhány Hadházy Ákos melletti kiállás,

Kétfarkú Kutya Párt esemény reklám vagy Magyar Péter népszerűsítése, kormányellenes tüntetések simán beleférnek, egy kis noÁr megmozdulással fűszerezve és még sorolhatnám…

Hogy pontosan kik ők és mi a céljuk — mert, hogy pártpolitikától nem függetlenek és nem is kreatívabbak a többi ellenzéki »civil« oldalhoz képest, — az nem igazán derül ki. Ha nem lenne hozzá néhány vállalt arc, hihetnénk akár azt is, hogy gyermektelen kormány-ellenes férfiak üzemeltetik.”

***

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:23
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­ö­g­­­ö­­s­ ­l­­á­­n­y­­o­k­­­ ­­­v­á­r­n­a­k­­­ ­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­𝗡
Deplorable
2024. április 08. 20:07
Kár erre a szánalmasan gagyi, hülye csapatra egy szót is vesztegetni.
Pandaka pygmaea
2024. április 08. 18:52
:D aki tudja, nézze meg az oldalukat és a KÉPEKET! A téboly, maga. https://www.facebook.com/100069433836019/posts/pfbid0xz9qmZGvn9VGtgujmDaHf3vZ3Hf9YWjYWgrS7dYfBeJRPzSj2fGKfors7ArN8WPdl/?app=fbl
westend
2024. április 08. 18:35
Átkeresztelhetnék magukat Moslékoldali Anyákra (degeneratív ellenállás). Habár vélhetően az anyasághoz is csak annyi közük lehet mint a magyarsághoz. Kevéske.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!