Hosszú Katinka étterme hétfőn végleg bezár

2024. április 05. 16:17

Hosszú Katinka 2022 nyarán nyitotta meg saját éttermét, a Koool by Katinka bisztrót.

2024. április 05. 16:17

Nyitókép: Kool by Katinka Facebook-oldal

A Koool hétfőtől sajnálatos módon véglegesen bezár – közölte Instagram-oldalán Hosszú Katinka nem rég nyílt étterme. Hosszú Katinka 2022 nyarán nyitotta meg saját éttermét, a Koool by Katinka bisztrót. Az üzletet az egészséges életmód, ugyanakkor a változatos táplálkozás jegyében alapították.

Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést és bizalmat, nálunk a minőség és a vendégek, Ti voltatok az elsők. Mivel a minőség romlásával járt volna a Koool továbbhaladása a jelenlegi gazdasági helyzetben, ez Veletek, a vendégekkel szemben nem lett volna etikus, így a bezárás mellett döntöttünk”

– írták bejegyzésükben.

 

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­A­­ ­­d­ö­g­­ö­s­­ ­­l­á­­­n­­y­­o­k­ ­­­v­­á­­­r­n­a­k­­ ­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
yes_we_can
2024. április 07. 02:23
Az ÖSSZES pénzzel rendelkező színész,sportoló,villanyszerelő,senki,stb FELTÉTLENÜL éttermet akar nyitni,hiszen volt ő már sokszor enni,látta,hogy hipp-hopp minden,hát pont ő ne tudná ugyanúgy...mit is beszélek,SOKKAL JOBBAN csinálni... Ezekből mennyi is,aki rövid idő után nem menekült sírva még a környékről is? Látszik,hogy a "kedves vendég" miként érzékeli a vendéglátószakmát.
BBrutus
2024. április 06. 14:33
Cipész maradjon a kaptafánál. Sok celeb azt hiszi, hogy ha éttermet nyit a neve alatt az elég, hogy tóduljon a nép. Érteni kell hozzá és ott kell lenni. Bajor is azt hitte, hogy elég Kicsihuszár néven nyitnia egy éttermet és az elég is a sikerhez. A sikerhez nem, de a bukáshoz bőven elég volt. Katinka dettó.
atti64
2024. április 06. 14:11
AKINEK NEM VENDÉGLÁTOS VÉGZETTSÉGE VAN FELESLEGES ILYENBE BELEVÁGNI AZ ALKALMAZOTTAK KILOPJÁK A SZEMEDET HA NEM VAGY OTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!