Három hónappal meghosszabbították az újbudai pedofilbotrány gyanúsítottjának letartóztatását

2024. április 08. 17:30

Korábban a szülők is aggodalmukat fejezték ki a baloldali vezetésű önkormányzat felé.

2024. április 08. 17:30

A nyitókép illusztráció. Fotó: Tatiana Maksimova / Getty Images 

A Mandiner még márciusban beszámolt róla, hogy két, önkormányzati felügyelet alatt álló óvodában is dolgozott az a 26 éves pedagógiai asszisztens, akit pedofil bűncselekménnyel gyanúsítanak. A valószínűleg homoszexuális férfit 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális kényszerítéssel gyanúsítják.

Kiszivárgott információk szerint a pedagógiai asszisztens többek között

a baloldali vezetésű önkormányzat által fenntartott egyik óvoda területén lévő mosdóban is fajtalankodhatott egy kisgyermekkel.

 

Ezt is ajánljuk a témában

A szexuális kényszerítés miatt elrendelt nyomozásban a rendőrség vizsgálja annak a feljelentésnek a tartalmát is, ami az újbudai pedofilbotrány önkormányzati érintettségére hívja fel a figyelmet. Ahogy arról a Mandiner korábban beszámolt, az újbudai pedofilbotrány gyanúsítottjának nevelőanyját tavaly tüntette ki László Imre, a kerület DK-s polgármestere.

Meghosszabbított letartóztatás a balos kerületben

Hétfőn kiderült, meghosszabbították az újbudai óvodai dolgozó letartóztatását – számolt be a 24.hu, Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője nyomán. Rab közölte, a bíróság egyetértett az ügyészség indítványával és szökés-elrejtőzés, valamint

a bizonyítás háborításának és bűnismétlésnek a veszélye miatt július másodikáig meghosszabbította a gyanúsított letartóztatását azzal, hogy azt továbbra is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kell végrehajtani.

Rab Ferenc a Mandinernek is megerősítette a 24.hu értesülését, amiről a bíróságra hivatkozva korábban a Magyar Nemzet is beszámolt

***

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissb56
2024. április 08. 20:34
Na mi van, hol vannak a moslékos bérkommentelők? Elfogyott a lóvé?
zsolti123
2024. április 08. 20:30 Szerkesztve
Egy kétes elmeállapotú gyerekmolesztálóval kötött a DK-s László Imre többmilliós szerződést, szex(?)masszázsra adtak neki helyiséget rokoni kapcsolatokat is bevetve.:-(
zsolti123
2024. április 08. 20:25
Ne feledkezzünk meg a már nem is annyira rejtőzködő "pedofil maffia"-ról sem : Gyurcsány(DK)-> dr László Imre(DK-polg.mester és volt kórházig.)-> Győrffyné Molnár Ilona ->Győrffy Péter óvóbácsi->pedofilia --- https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/03/ujabb-megdobbento-reszletek-az-ujbudai-pedofilbotranyrol-video ----------------------------------------- A gyanúsított - Győrffy Péter - névjegykártyája alapján ugyanis masszőrként is dolgozik, ehhez a tevékenységéhez pedig információink szerint az önkormányzati fenntartású Szent Kristóf Szakrendelőben kaphatott helyiséget. A gyanúsított - Győrffy Péter - és nevelőanyjának - Győrffyné Molnár Ilonának - közös cége hatmilliós szerződésben áll az önkormányzattal, most pedig úgy tűnik, hogy az önkormányzat által működtetett egészségügyi intézménnyel is van kontraktusa. https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/03/onkormanyzati-fenntartasu-szakrendeloben-masszirozhatott-a-pedofiliaval-gyanusitott-ujbudai-pedagogiai-asszisztens-video
Gullwing
2024. április 08. 19:38
Szar pedofil ballibcsik, csak ez telik tőlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!