„Ezt a csávót...” – a Kutyapárt elnöke sóhajtozott és beszólt a hegyvidéki momentumos polgármester-jelöltnek (videó)

2024. április 10. 22:38

Kovács Gergely nehezen viselte Farkas Csaba záróbeszédét.

2024. április 10. 22:38

Nyitókép: Képernyőfotó

Korábban beszámoltunk arról, hogy Pokorni Zoltán nem indul újra polgármesternek a 12. kerületben. A hegyvidéki Fidesz csoport Fonti Krisztina alpolgármestert választotta meg polgármesterjelöltnek. Pokornit 2006 óta négyszer választották újra, a legutóbbi választáson a szavazatok 59,57 százalékával nyert. 

Azonban az ellenzék sem volt rest, nyomban jelöltállításba kezdtek a kerületben. A Momentum színeiben indul a kerület egykori rendőr kapitánya, Dr. Farkas Csaba. A Kutyapártban egy rövid krízis után helyreállt a rend és Kovács Gergely társelnököt indítják az önkormányzati választáson.
Visi Piroska a Hegyvidék Jövőjéért egyesület támogatásával – aki korábban a Pálinkás József-féle Új Világ Néppártnál politizált – szintén megméretteti magát az önkormányzati választáson. 

Az ellenzéki polgármester-jelöltek hosszas huzavona után előválasztásra adták a fejüket, amelynek jelölti vitáját a Partizán stúdiójában, Gulyás Márton vezénylete mellett bonyolították le szerda este. Eddig semmi rendkívüli nincs a dologban, azonban a figyelmes hallgatók elcsíphettek egy érdekes részletet a vita végén.

Farkas Csaba záróbeszéde közben a kutyák vezére felsóhajtott és így szólt: „Ezt a csávót...

Kovács Gergely úgy tűnik egy pillanatra megfeledkezett arról, hogy be van kapcsolva a mikrofonja, így az egész közönség hallhatja a humoros jelenetet. 

A videó vonatkozó részét itt nézhetik meg:

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa-0
2024. április 11. 15:48
Rosszul vagyok ettől a hadaró partizános alaktól.
atti64
2024. április 11. 13:47
MOMENTUM, KUTYAPÁRT, IDIOTÁK MIND KIVÉTEL NÉLKÜL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OrangeOrder
2024. április 11. 12:28
"rendőr kapitánya" => "rendőrkapitánya"
Mandiner444hu
2024. április 11. 11:53
Kétpajeszék pimaszok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!