Exit? Osváth Zsolték túl vannak már azon, hogy csak a gyerekvállalás miatt menjenek külföldre

2024. április 01. 11:37

Interjút közölt a HVG 360 húsvéthétfőn Osváth Zsolt valóságshow-celebel és meleg aktivistával.

2024. április 01. 11:37
Osváth Zsolt, ZSHOW time

Nyitókép: Osváth Zsolt Facebook-oldala

 

„Régóta mondja, hogy szeretnének szülővé válni, és erre külföldön nagyobb esélyt lát”vetette fel a liberális lap újságírója. Osváth Zsolt erre azt felelte: „Túl vagyunk már azon, hogy csak a gyerekvállalás miatt menjünk külföldre. A hozzáállásunk ehhez nem változott, inkább csak erősödött. 

Örök dilemma, hogy a követőim joggal érezhetik, miért pofázok arról hat éve, hogy tartsanak ki, van remény, ha aztán lelépek. De az én helyzetem más. 

Ez nem fenyegetés, csak racionális döntés, amit előkészületek előznek meg.”

A homoszexuális párok gyerekvállalás miatti külföldre költözése mostanság újra felszínen tartott téma lett a haladó médiában. Nemrég például két meleg férfi és egy kislány szerepelt a magyarországi Elle magazin címlapján.

Ezt is ajánljuk a témában

„Nem szeretném kitenni annak a gyerekem, hogy propaganda áldozata legyen” – mondta a pár egyik tagja azzal kapcsolatban, miért költöztek Svédországba.

A friss Osváth-interjúban előkerült a néhány héttel ezelőtti influenszer-tüntetés is, amelynek a meleg aktivista volt az egyik szervezője.

„Nem nyomasztó, hogy a részben ön által szervezett tüntetés után sokan önöktől várták, hogy valamiféle politikai szerepet vállaljanak?” – érdeklődött a HVG.

„Kilenc barát összeállt, megszervezett egy tüntetést. Lehet, hogy lesz még olyan közügy, amiért újra összeállunk, de 

mi arra az egy napra szerveződtünk. Aki tőlünk várt megoldást, azt a saját vágyálmai csapták be. Mi ilyet nem ígértünk, jelenleg képtelenek is lennénk rá. 

Bele se merek gondolni, ha pártot alapítottam volna, mi szakadna rám” – magyarázkodott Osváth Zsolt.

Az említett tüntetéssel a Mandiner több cikkben is foglalkozott. Megírtuk például, hogy 

a demonstráció végén az Utcáról Lakásba! Egyesület részére indítottak gyűjtést, az adományok pedig a végén elérték a 200 millió forintot.

Mit érdemes tudni a kedvezményezett egyesületről? Egy két évvel ezelőtti cikkünkben arról írtunk, hogy 

Bende Annát, az Utcáról Lakásba! Egyesület egyik vezetőjét éppen akkor kezdték elérni a sikerek, amikor párja, Jámbor András bekerült a nagypolitikába. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ismert, Jámbor először 2019-ben tanácsadó lett a Karácsony Gergely vezette Városházán, majd 2022-ben parlamenti képviselői mandátumot vehetett át. Már 2019-es az önkormányzati választásokat követően landolt bruttó 2 millió forint az Utcáról Lakásba! Egyesületnél a párbeszédes vezetésű első kerületi önkormányzatnak köszönhetően, miután Bendéék szakmai tanácsokkal támogatták a Budavári Lakásügynökség létrehozását. Nettó 2 milliót fizethetett az egyesületnek az MSZP-s vezetésű második kerület városfejlesztési cége, ha határidőre elkészíti az Önkormányzatnak a II. Kerületi Lakásügynökségre vonatkozó, opciókat tartalmazó koncepciós anyagot; az opciókra vonatkozó cselekvési tervet; és mindezekhez szakmai tanácsadást is nyújt, írtuk két esztendeje.
 

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-86
2024. május 27. 20:48
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­­k­e­­­l­­d­­ ­a­­­ ­­­s­­z­­­e­x­­i­ ­p­­­u­­n­c­­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
orokkuruc-2
2024. április 03. 05:15
Kedves kormány! PedOsvát hogy a fenében is van szabadlábon?
Ekrü
2024. április 02. 00:20
"A homoszexuális párok gyerekvállalás miatti külföldre költözése "- A Jóisten tartsa meg a szokásukat, minél többen mennek , annál jobb. Azt fogadjanak ott örökbe gyermeket, minket pedig csak hagyjanak meg ilyen rasszistáknak.
Dunhill67
2024. április 01. 21:11
gyermeket szeretne ez a ratyi?.....szüljön,bazmeg....joga van hozzá:)....("mása" ugyan nincs..de,na:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!