Eltörött a mécses: Szoboszlai-mezben zokogott egy kislány az Atalanta elleni mérkőzésen (Videó)

2024. április 12. 12:12

A kislány vígasztalhatatlan volt.

2024. április 12. 12:12

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, tartalékos összeállításban küldte pályára csapatát az Atalanta ellen Jürgen Klopp, a magyar középpályás és Mohamed Szalah is csak a kispadon kezdett. 

Szoboszlai második félidei beállása sem lendített a csapat játékán, így fájó, három gólos vereség lett a vége. Az M4 Sport hivatalos Facebook-oldalán közzétett videója szerint a szurkolóknak sem sikerült feldolgozni a gyenge játékot, egy Szoboszlai-mezes kislány például vígyasztalhatatlan zokogásba kezdett a produkció láttán.

Ezt is ajánljuk a témában

A videót alább tekinthetik meg:

https://fb.watch/roLM4bUeUX/

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:46
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­g­ö­­­s­­ ­­l­­­á­n­­y­­o­­­k­­­ ­­­v­­á­­­r­n­a­­k­­­ ­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
blackorion93
2024. április 12. 18:26
Nem tudom hol volt a cikk írójának az erkölcse , amikor ezt ide hányta, de szerintem ebből nem túl szerencsés hírt csinálni. Tényleg néha már nem tudom hol vagyok, kiskegyed?!
lististerc
2024. április 12. 18:12
Isten adja, hogy a kislány legnagyobb baja legyen! A sport ezért szép: igazságot mutat, amin néha sírunk, néha nevetünk. Felkészít az életre. A mexikói 0-6 után a kollégium minden fiúszobájában csend volt. Nőttünk agyban egy évet.
pandalala
2024. április 12. 15:57
addig jó, amíg csak ilyesmik miatt kell sírnia .... :-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!