Elhagyja a Madách színházat a Most vagy soha! színésze

2024. április 18. 14:04

Nagy Sándor azt is elmondta, miért döntött a távozás mellett.

2024. április 18. 14:04

Fotó: Rákay Philip Facebook-oldala

A Most vagy soha! színésze, Nagy Sándor visszaadta a Madách Színházban játszott utolsó darabját, a Jézus Krisztus Szupersztárt, és úgy döntött, elhagyja az intézményt – derült ki Rónai Egon Húzós elnevezésű podcastjéből.

Nem mindegy, hogy havonta Kecskeméten vagyok tízszer, a Játékszínben tizenötször, a Madáchban meg félévente

– mondta a színész, majd arról is beszélt, négy éve már, hogy nem kapott új szerepet, korábbi darabjai pedig idővel eltűntek. Az egyetlen aktív szerepe a Jézus Krisztus Szupersztárban maradt, azonban ezért az egyért nem látta értelmét maradni. Nagy Sándor levélben köszönt el Szirtes Tamás színházigazgatótól, amiben megköszönt mindent, és visszaadta utolsó szerepét.

„Nagyon-nagyon sok lehetőséget kaptam Szirtes tanár úrtól, amiért nagyon hálás leszek mindig is. Azt gondolom, hogy megváltozott ott a struktúra. Az utóbbi négy évben én ott egyáltalán nem kaptam már új szerepet. Nemrég írtam egy levelet a tanár úrnak, elköszöntem, és megköszöntem mindent” – mondta a színész.

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:54
🍓 ️ ­I­g­­­a­­­z­­­i n­­­i­­­m­f­­o­m­­á­n­­­i­á­­­k­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
ihavrilla
2024. április 18. 18:30
És ez miért hír. A szomszédom most hagyta ott a targoncás állását.
Zolotarjov
2024. április 18. 17:09
Jó döntés..
Gullwing
2024. április 18. 16:37
Nem volt eléggé libcsi a Madáchnak... Olyanok mellet mint Csákányi, Csonka, Hajdú steve, Nagy zsolt... Nem is értem hogyan tud ez a színház 102 színészt foglalkoztatni, valamint 20 táncost,,,,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!