Csárdi Antal: V. Naszályi Márta hosszú idő óta a legrosszabb városvezető

2024. április 21. 19:24

Úgy tűnik, az LMP nem rajong Budavár polgármesteréért.

2024. április 21. 19:24
null

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

Hosszas cikket közölt Budavárról a közelgő önkormányzati választás kapcsán a Telex. A budavári viszonyokat bemutató írásban kitérnek jelöltekre, a Fidesz színeiben induló Böröcz Lászlóra, valamint a jelenlegi polgármesterre, V. Naszályi Mártára, aki kezdetben LMP-s, majd párbeszédes színekben politizált. 

A cikk talán egyik legpikánsabb része az, amikor Csárdi Antalt kérdezik meg a budavári helyzetről. Az LMP politikusa kendőzetlen véleményt fogalmaz meg,

V. Naszályit hosszú idő óta a legrosszabb városvezetőnek tartja.

Annyival persze árnyalta álláspontját, hogy Böröcz Lászlót is gyenge jelöltnek tartja. Hangsúlyozta azt is: az LMP nem fog részt venni a kampányban, sem polgármesterjelöltjük, sem egyéni jelöltjeik nem lesznek Budaváron, mert nem akarják az ellenzéki jelölt esélyeit rontani a fideszessel szemben. 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­ö­g­­ö­­s­ ­­l­­á­­n­­y­­­o­­k­­ ­­­v­á­­­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
nyugalom
2024. április 21. 22:46
Buta,aljas 00!
Hyazinth
2024. április 21. 22:35
Mióta MZP doktorrá avatta, Csárdi elvtárs próbál okosakat mondani.
atti64
2024. április 21. 21:36
KOMUNISTA CSÖKEVÉNY!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!