Bedurrant a mémgyár is az EP-kampánnyal (FOTÓK)

2024. április 20. 14:09

Többen is jelentkeztek humoros bejegyzéssel.

2024. április 20. 14:09

Fotó: MTI/Lakatos Péter

Mint arról beszámoltunk, a Fidesz-KDNP rekordidő alatt gyűjtötte össze az EP-választáshoz szükséges 20 ezer aláírást a június 9-i választások előtt. Eközben pedig Szentkirályi Alexandra és stábja is gyorsan összeszedte a főpolgármester-jelöltségéhez előírt szignómennyiséget, sőt, annál jóval nagyobb darabszámú aláírást.

Ezt is ajánljuk a témában

De megírtuk azt is: Gyurcsányék akcióba léptek és hiába húzta be a Kutyapárt az előválasztást, mégis rájuk indul a DK a Hegyvidéken.

Ezt is ajánljuk a témában

Vagyis a kormánypártok, és a baloldal kampánya is gőzerővel dübörög, ez pedig az internetes humort is megihlette. A mémgyárak a dél körül ébredező Karácsony Gergelytől, a Gyurcsány Ferencet védelmező Magyar Pétertől és a messiások találkozásától hangosak.

Mutatunk ezek közül néhányat:

***

***

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:13
🍓 ️ ­I­g­­­a­­z­­i n­­­i­­­m­­­f­­­o­­m­­á­­n­­­i­á­­k­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
makapaka2
2024. április 20. 18:27
Hajrá Alexandra! Budapest jobbat érdemel tolvaj Gelgelynél!
Tommaso
2024. április 20. 17:20
JÓL VIZSGÁZOTT a NYUGATI JOGÁLLAMISÁG. És ez nem humor, hanem TÉNY. Mig a sajtó-, és szólásszabadságot Orbanisztánban minden következmény nélkül másfél évtizede lábbal tapossa az Orbán-rezsim. addig Brüsszelben egy nap alatt megtörtént a birói jogorvoslat.
Ekrü
2024. április 20. 17:07
alphaville 2024. április 20. 15:21 "Az a baj, hogy ezek nem viccesek."- Nézőpont kérdése...innen jobbról jót derültem rajtuk. ( Ha balos lennék nem tetszene, de azt a hibát nem követem el.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!