Az Orbán-gyűlölő Lilu hatalmas öngólt lőtt, ezt nagyon benézte

2024. április 18. 11:52

Dübörög a baloldali hazugsággyár.

2024. április 18. 11:52
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI / Kovács Attila

„Természetesen a 444 is azonnal lecsapott az ügyre, amit a baloldali influenszer siserehad élharcosa, az egyik leghangosabb Orbán-gyűlölő, az RTL-es Lilu azonnal tovább gördített, és indokolatlanul hangulatot keltett a követői között.

A közleményből fehéren-feketén kiderült, hogy a Hadházy-féle alaphír nem állja ki a valóság próbáját, tehát ezt Lilu nagyon benézte, hatalmas öngólt lőtt a saját kapujába. A 444 utólag, helyesen beismerte, hogy nem közölt valós információt. Most Lilun a világ szeme, még lehet korrigálni, el lehet mondani a lelkes követőknek, hogy bocsi, ezt nagyon benéztem. Elvakított a gyűlölet, sajnálom.

Várjuk a korrekciót.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:54
🍓 ️ ­­­I­g­­­a­z­­i n­­i­­m­­f­o­­m­­­á­­­n­­i­­á­­­k­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
pragmatika
2024. április 20. 11:07
Így működnek a ballibsik. Azonnal rácuppannak minden kis fals infora. De persze itt nem áll meg a dolog. Nagyüzemi szinten gyártják a baromságaikat. Aztán telefröcsögik vele a "nem szabad" sajtójukat :-))))) Meg diktatúráznak ezerrel, miközben q.vára nem bántja őket senki. (Pedig az egy diktatúrában alap lenne, hogy gumibottal kiverik a fogaikat, ahogy azt a szeretett elvtársaik 16-ban tették.)
pragmatika
2024. április 20. 10:47
@Zokni "Orbán bármit kimond és megtesz, ami a választási esélyeit növeli, és semmit, ami meg csökkenti." Hmmm... Ha belegondolunk, tulajdonképpen ez a dolga nem ? Hiszen választást csak úgy nyerhet, hogy ha a kormányzati munka során olyanokat tesz, amitől elégedettek vagyunk. A te ballibsi elvtársaid abban különböztek ettől, hogy választások előtt bármit kimondtak, ami növelte az esélyüket, a kormányzás idején meg hazavágták az országot. Pont.
Kormánypárti2
2024. április 19. 18:41
Minden ballibsi egyre rondább a gyűlölettől. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!