Agancsokat talált az erdőben a férfi, ma már biztosan bánja

2024. április 30. 09:57

A rendőrök végül lefoglalták az agancsokat, a 29 éves helyi férfit pedig előállították.

2024. április 30. 09:57

Nyitókép: Police.hu

Egy ágyneműhuzatba tekert, furcsa alakú csomag keltett gyanút a járőröző körzeti megbízottakban, és igazoltatták a tulajdonosát 2024. április 26-án délelőtt – írja a Police.hu.

A Veszprémben gyalogló férfi kibontotta a csomagot, amelyben hét szarvasagancs volt.

Az illető azt közölte, hogy februárban a környékbeli erdőkben gyűjtötte azokat, több mint százezer forinttal megkárosítva a vadásztársaságot.

A rendőrök végül lefoglalták az agancsokat, a 29 éves helyi férfit pedig előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség felhívta arra a figyelmet, hogy a hullajtott agancsok a területen vadászati jogú társaság tulajdonát képezik, azok gyűjtését kizárólag az erdészetek szakemberei, vadászok vagy az erdőgazdaságok írásos engedélyével rendelkező személyek végezhetik.

***

***

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. május 06. 10:32 Szerkesztve
Adjatok nekem Es szakadjatok le vegre az allatokrol. Irtsatok csokitsatok egymast. Tulszaporodas van emberfelebol.
szabadabb
2024. május 01. 00:07 Szerkesztve
ha annyira kell a kurva vadásznak a hullott agancs is! akkor fizessen érte! Puskás haramiák!
szabadabb
2024. április 30. 23:59 Szerkesztve
Az agancsot elkerített magánterületen találtam... ! Ahova a vadásztársaságnak nincs joga beengedni az állatait! A kártérítés engem illet! ;) Csá!
altercat1
2024. április 30. 17:26
Röhejes, ahogy egyesek verik a nyálukat, holott fingjuk nincs a vadgazdálkodásról... Cúnya, cúnya vadászbácsi báncsa a zőzikét! Ugye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!