Végzetes hiba: Karácsony Gergely legújabb szereplése a székébe kerülhet

2024. március 18. 14:02

Nem meglepő, hogy a főpolgármester érzi a vesztét.

2024. március 18. 14:02
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

„A főpolgármester Facebook-oldalán üzent a budapestieknek. Elmondta nekik, hogy nem az ellenzék kormányozta eddig a fővárost, hanem ők. Ezzel a hangzatosnak tűnő, de meglehetősen gyáva mondatával Karácsony az elmúlt évek botrányos intézkedéseit, korrupciógyanús ügyleteit az emberekre kívánja áthárítani, a saját felelősségét pedig igyekszik kicsinyíteni, semmissé tenni.

»(...) Négy éve a budapestiek úgy döntöttek, hogy visszaveszik településüket a hatalomtól. A hatalom embereit leváltotta az emberek hatalma. Az uralkodást a szolgálat. Ma Budapesten nem az ellenzék van hatalmon. Ma Budapesten a budapestiek vannak hatalom, mert Budapest köztársaság! Június 9-én őrizzük meg szabadnak!«

Szinte semmi sem valósult meg Karácsony eddigi ígéreteiből. Csődközelbe kormányozta a koszossá, rendezetlenné és kaotikussá vált várost. Működése alatt a balliberális vezetésű főváros parkolóhelyeket számolt fel, megemelte a parkolási díjakat és kiterjesztette a fizetős zónákat olyan helyeken is, amelyek korábban ingyenesek voltak. Írásos ígérete ellenére, nagy dugókat okozva, nem adta vissza az autósforgalomnak a Lánchidat, emellett városszerte megjelentek a biciklisávok mellett az úgynevezett Geri-karók: az Üllői úti és Váci úti sávval közfelháborodást váltott ki, nemcsak a budapestiek, de a mentősök között is – a Geri-karók növelik a káoszt és a dugókat városszerte.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Karácsony Gergely

Facebook

Idézőjel

A nemzet fővárosának lenni különös felelősség.

Így érkeztünk meg a választás évébe. Nem meglepő tehát, hogy a főpolgármester érzi a vesztét. Úgy viselkedik, mintha kívülállóként, külső megfigyelőként vett volna részt az elmúlt évek botrányokkal szegélyezett budapesti politizálásában. Holott ő volt a vezető. A súlyos hibák, korrupciós ügyek, mikroadományok bizony azok, aminek látszanak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2024. április 23. 18:21
Ez a sunyi, hazudozó fajankó még Demszkyt is alulmúlta.
Ma is bukik a Zorbán...
2024. március 19. 13:47
A döbbenetes hazugságai miatt KamuGeri, vagy újkeletűleg KaróGeri néven ismert szerencsétlen az összes bolsevista csirkefogó között a legveszélyesebbek közé tartozik. Mert ez a még semmittevő hereként is kártékony flótás veszélyes haza ügyére nézve: még mindig vannak, akik rá akarnak szavazni. A fővárosiak közül a hozzá hasonlóan tehetségtelen és tehetetlen butapesti "lakosság" valszeg saját tükörképét látja viszont benne, a sokunk által bárgyúnak tartott vigyora a fogalmatlanok számára ún. "cuki". Szomorú ránk nézve, hogy ez a dupla nulla még mindig veszélyt jelenthet az országra nézve...
tizennyolcfok
2024. március 19. 10:10
ennél a csépányinál kevesebb nagyobb kretén idióta van a fideszes lakájmédiában, pedig elképesztően erős a mezőny.
konfucius
2024. március 19. 09:00
Mindenki azt hiszi, hogy minden látszik kívülről. Pedig szerintem nem látunk mindent. Bolondok is lennének mindent őszintén megmutatni. Szerintem geri bukását követően olyan durva csontvázak esnek majd ki a szekrényből, hogy csak lesünk. Lehet, valahol van már egy öszödi beszéd elkészülve. Remélem nem kell ősszel megtudnunk, miután geri újabb öt évet kapott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!