Varga Judit megszólalt Magyar Péterrel kapcsolatban

2024. március 22. 21:40

„Remélem, volt férjem meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítenek arra, hogy a sebek feltépésével a nyilvánosság elé kelljen állnom”.

2024. március 22. 21:40
null

Nyitókép: Lakatos Péter

 

Kaufmann Balázs, a 444 újságírója többször is kereste telefonon Varga Judit volt igazságügiy minisztert, hogy egy találkozót kérjen tőle. Varga ugyan visszautasította a találkozót, de megosztott pár gondolatot volt férjéről. 

A volt igazságügyi miniszter üzenetében ez állt:

„Tisztelt Kaufmann Balázs! Köszönöm szépen a lehetőséget, de inkább nem élek vele. Egyrészt, mert már visszavonultam a közélettől, és bármilyen közeleti téma – akár az időközben baloldali politikussá vált volt férjem meghökkentő, megtévesztő ámokfutásának – értékelése újra politikai mezőbe helyezne, amit el kívánok kerülni; másrészt, 

korábbi házasságom annyi fájdalmat, bánatot és megaláztatást okozott, hogy a magánéleti téma megvitatásától kifejezetten elzárkózom. 

Remélem, volt férjem meggondolatlan és manipulatív nyilatkozatai később sem kényszerítenek arra, hogy a sebek feltépésével a nyilvánosság elé kelljen állnom.  Megértését megköszönve, maradok tisztelettel: Varga Judit”

 

 

 

Összesen 478 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2024. március 23. 20:34 Szerkesztve
"Kedves Judit! Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt. Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel. Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt. Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked. Péter" Judit asszony! Esetleg tetszett volna aláírni az Isztambuli egyezményt, akkor még hiteles is lehetne..
kissb56
2024. március 23. 19:53
A nevében magyar nevű bohócot szerdától lehúzza a moslék a klotyón.
files32
2024. március 23. 18:48
Jucus nem szólalt meg, csaxólok. Egy sms-t küldött valaki a tekójáról.
2024. március 23. 17:17 Szerkesztve
Hogy a kénköves pokol nyelné el az összes rohadt tengerentúlról fizetett ügynököt! Ha az összes kimászik a mocsárból a Hősök terére, az is kevés lesz a kormányváltáshoz, IDIÓTÁK!!!!!!!!! Választást kell nyerni, nem teret foglalni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!