Úgy arcba rúgták Nógrádban az életmentőt, hogy több foga is letört

2024. március 08. 12:12

Az elkövető szenvedélybetegségei miatt már többször szorult az életmentők segítségére.

2024. március 08. 12:12

Nyitókép: Facebook

Szerdán Nógrád vármegyébe hívtak mentőt ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki szenvedélybetegségei miatt már többször szorult az életmentők segítségére – írja az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

„Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és megkezdték a férfi vizsgálatát, aki végig káromkodott és minősíthetetlen jelzőkkel illette az életmentőket” – írták.

Mikor mentőtiszt bajtársunk az ellátás egy pontján leguggolt a beteg ágya mellé, ő minden előzmény nélkül, teljes erőből arcba rúgta az életmentőt, akinek több darab is letört fogsorából.

Ezt követően bajtársaink ismét higgadtan próbálták jobb belátásra bírni az agresszív férfit, akinek végül sikerült befejezni az ellátását. A beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők, ahol a sérült bajtársat is megvizsgálták. A lelkiismeretes mentőtiszt úgy döntött, nem akarja korábban befejezni szolgálatát a történtek miatt, így a mentőegység folytatta útját.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. március 09. 07:15
Cigány vircsaft, zsidó rendezésben.
fatman
2024. március 08. 16:59
ceterum censeo: drogos cigányokat NE az adófizetők pénzéből gyógyítgassunk... rokonok átutalták a pénzt, majd utána elindul a kocsi... közben meg a rendes emberekhez nem ér ki a mentő...
bagoly-29
2024. március 08. 14:56
Az ilyenekhez sintérbottal kell menni s rögtön belenyomni/lőni egy nagy adag nyugtatót.
files32
2024. március 08. 14:08
Majd jól hazaengedik, mint az embercsempészeket és a pedofilokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!