Összevesztek a boltban a paradicsomon, hatalmas verekedés lett a vége (Videó)

2024. február 29. 11:18

Bevásárlószatyorral (!) bántalmazta vitapartnerét, majd eltörte kisujját.

2024. február 29. 11:18
null

A Monori Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki egy bolti vita után a bevásárlószatyrával bántalmazott egy másik nőt és eltörte egyik ujját. A vádirat szerint az elkövető és a sértett nő között egy Nagykátához közeli település kisboltjában alakult ki vita paradicsomválogatás közben. 

Ennek során a sértett trágár kifejezésekkel illette a vádlottat, majd fizetés után távozott a boltból a közelben lévő buszmegálló felé. 

A feldühödött vádlott a sértett után sietett és a kezében lévő bevásárlószatyorral többször is felé ütött, a megtámadott nő védekezésképpen felemelte egyik kezét, így az ütések azt érték el. A vádlott ezután felszedte a földről a szatyrából kigurult paradicsomokat, majd még négyszer ütött a sértett felé, amelyek közül kettő a hátát találta el, majd visszament a bolthoz és kerékpárjával elhagyta a helyszínt. 

A bántalmazás következtében a sértett egyik ujja eltörött. A Monori Járási Ügyészség a bántalmazó nő ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat. 

Nyitókép: Ügyészség 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2024. március 01. 10:26
Nem érdemes c.gányokkal foglalkozni, mert így járhat az ember.
Cserna János
2024. február 29. 18:30
Egyéb bajuk nem akadt? Ilyen marhaságot...
NeMá
2024. február 29. 17:33
Tuti DKs, már nem elég a verbális dzsihád! Agreszor mami elénekelte, piros a paradicsom nem sárga, ettől a DK-s mami idegálapotba jött :)
masikhozzaszolo
2024. február 29. 16:17
Paradicsommal ütötte? Olasz bevándorló migráns! Szegény áldozat most mehet vissza kókuszért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!