Távozott az első fontos vezető, miután a telexesek felvásárolták a G7-et

2024. március 30. 19:27

Nem kellett sokat várni az első búcsúzóra.

2024. március 30. 19:27
G7

Fotó: Facebook

Mint arról beszámoltunk, a Telex vezetői által alapított Gazdrovat Kft.-hez kerül a G7 gazdasági portál. A Telex stratégiai célja a portálosodás, és a mostani lépés is ennek a folyamatnak egy fontos része, olvasható a G7.hu felületén közzétett közleményben.

Az ügylet létrejötte után máris távozott az első vezető: Neizer Anita, a G-7 Nonprofit Zrt. vezérigazgatója egy LinkedIn-bejegyzésben közzétette, hogy távozik a cég éléről – szúrta ki a Media1 portál.

„Másfél éve jött Balázs hívása, hogy vegyem át a helyét a G7-ben, hogy őrizzem tovább a lángot. Az elmúlt évben rengeteg dologba vágtunk bele, újítást is köszönhet nekünk a magyar média. (...)

A láng őrzését én most átadom másnak. Aztán majd meglátjuk, mi lesz nekem a next...”

– fogalmazott Neizer.

Ezt is ajánljuk a témában

Bevásároltak a telexes vezetők

A Telex vezetői, Kárpáti Márton, Kárpáti András, valamint Pusztay András által alapított Newsdesk Publishing Kft. által létrehozott Gazdrovat Kft.-hez kerül a G7 nevű gazdasági portál, írja a Média1.

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hivor
2024. március 31. 21:08
Tisztelt Szalai Zoltán főszerkesztő Úr! A Mandiner kommentekben milyen alapon jelennek meg szexhirdetések? (szexkitty-68 kommenthirdetéseire? gondolok). Várom válaszát!
nempolitizalok-0
2024. március 31. 13:27 Szerkesztve
"Mi lesz nekem a next". A fajtádra a külföldi titkosszolgálatoknak mindig is szüksége lesz.
remi
2024. március 31. 10:03
Szépen gyűlhetnek a mikroadományok, ha még felvásárolásokra is fussa belőle.
zavulon
2024. március 31. 08:05
Van olyan, hogy G7? Honnan van erre forrása egy permanens csődközelben tántorgó portálnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!