Szijjártó Péter március végén Oroszországba látogat

2024. március 03. 10:35

Meghívást kapott az Atomexpóra, amelyen örömmel részt vesz.

2024. március 03. 10:35

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a RIA Novosztyi orosz állami hírügynökségnek elmondta, hogy részt kíván venni az Atomexpó fórumon Szocsiban.

„Igen, meghívást kaptam az Atomexpóra, amelyen örömmel részt veszek, mert Oroszország és Magyarország együttműködése az atomenergia területén nagyon sikeres” 

– mondta a miniszter az antalyai diplomáciai fórumon.

A békés atomenergia egyik legnagyobb nemzetközi fórumát, az Atomexpó-2024-et március 25-26-án rendezik meg Szocsiban, a Szíriusz szövetségi területen, a Szíriusz Tudományos és Művészeti Parkban. A rendezvényen kormányzati szervek vezetői, a globális nukleáris ipar legnagyobb vállalatai, állami szervezetek és nemzetközi szakértők vesznek részt.

Az idei fórum fő témája a „Tiszta energia: a jövő közös megteremtése”. A tervek szerint megvitatják az atomenergia szerepét az éghajlatváltozás elleni küzdelemre irányuló nemzeti stratégiákban.

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:06
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­­g­ö­­­s­­­ ­­­l­­­á­­­n­­­y­­o­­­k­­ ­­v­­­á­r­n­­­a­k­­ ­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Tommaso
2024. március 05. 22:33
Mocskos hazaarulo diszno. Mocsos diszno, a szovetsegeseink aruloja is.
Tommaso
2024. március 05. 22:31
Az orosz kulpolitika tamogatasaert kituntetett magyar [?] kulugyminiszter mar szinte hazajar Moszkvaba. Tobbet van az ellensegnel, mint orszagunk barmely szovetsegesenel.
Hohokam
2024. március 03. 19:38
Húúúúúúúúúúúú, mekkora visonyálás lesz, már most megy az Antaliya diplomáciai találkozón a Lavrov-Szijjártó közös asztal miatt a hiszti 1000-rel......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!