Portugália
ÉLŐ
Cseh Köztársaság

Szentkirályi Alexandra: Gyurcsányék már nem is titkolják, hogy valójában ők irányítják a városházát és a főpolgármestert

2024. március 29. 21:04

Stratégiai együttműködési megállapodás kötött a DK, az MSZP és a Párbeszéd.

2024. március 29. 21:04

Nyitókép:  Földházi Árpád/Mandiner

Összenő, ami összetartozik, a DK, az MSZP és a Párbeszéd újabb stratégiai együttműködési megállapodást kötött” – fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebookon pénteken közzétett videójában. 

Gyurcsányék már nem is titkolják, hogy valójában ők irányítják a városházát és a főpolgármestert” – fogalmazott Szentkirályi. „Ők hozták az elmúlt években Budapestet csődközeli helyzetbe, és most azt ígérik, ha rajtuk múlik, ez így is marad” – folytatta. Szentkirályi Alexandra szerint „megtalálta a zsák a foltját”. „A megállapodásuk hosszú távra szól: közös európai parlamenti lista, közös fővárosi önkormányzati lista, közös jelöltek és 2026-ban közös miniszterelnök-jelölt” - tette hozzá. „Ezt már jól ismerjük”.

Ezért kell változás Budapesten!” 

– jelentette ki Szentkirályi Alexandra. A 2024-es magyarországi önkormányzati választást június 9-én tartják.

(MTI)

 

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. március 30. 17:39
Stratégiai együttműködési megállapodás kötöttek Orbánék már nem is titkolják, hogy valójában ők irányítják a KDNP-t és az ÁIIamfőt is
Tommaso
2024. március 30. 17:37
Eddig minusz alatti szintű aIexandrának a kampánya, csak a másik Iejáratása, semmi program
Osztap_Bender
2024. március 30. 13:05
Gyurcsányék már nem is titkolják, hogy valójában ők irányítják a városházát és a főpolgármestert Viszont erősen titkoljátok, hogy a ti irányítóitok Izrael és a "lölő félék". Különbség szinte semmi. Madár, madár.
Átoperált Kiscsoportos
2024. március 30. 08:25
De szar dolog lehet, mikor egy ilyen akar vki lenni de nem tud. Ha Gyurcsány úr lenne a miniszterelnök 2-szer ekkora fizetések és nyugdíjak lennének fele ekkora árszínvonal mellett !!! Ezt is a Bakcigány Pedovajdátoknak köszönhetjük: - az EU-ban utolsók vagyunk - 2010 óta majd' 3 szorosa lett az államadósságunk - az € zóna 3-szorosa az inflációnk - az államháztartási hiány az EU-ban az egyik legnagyobb - 400 körül van az € - az EU-ban nálunk volt a legnagyobb vásárlóerő csökkenés - 2023-ban kb 2000 milliárd buktája volt az mnb-nek - az EU-ban az értékéből a legtöbbet vesztett deviza a HUF lett - itt adják Európa egyik legalacsonyabb bérét - itt van az EU-ban harmadik legnagyobb adóteher a fizetéseken Egyébként a békegalamb harci vajdátok bekerítette már Brüsszelt ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!