Újabb eurómilliárdokhoz juthat Magyarország az Európai Bizottságtól

2024. március 01. 14:09

A hírt egyelőre hivatalosan még nem erősítette meg az Európai Bizottság.

2024. március 01. 14:09
ORBÁN Viktor

„A magyar kormány teljesítethette a kohéziós programokra érvényes 16 tematikus feltételből újabb kettőt, az oktatási és képzési, illetve a nemek közötti egyenlőséget célzó keretekre vonatkozó tételeket teljesítette.

Így valamivel több mint 2 milliárd euró válhat elérhetővé a kohéziós részből a már meglévőn felül”

– tudta meg a Portfolio kormányzati és uniós forrásoktól, de a hírt egyelőre hivatalosan még nem erősítette meg az Európai Bizottság.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
de France
2024. március 02. 17:22
Azért képmutatóknak se muszáj lenni. Sokan vagyunk a pedofil botrány óta akik meglepetten látták milyen szoros szálak kötik össze ebben az ügyben a kormányt és a bűnelkövetőt valamint segédjét. A kormány részéről való pedofília mentegetés sőt a vele való undorító, felháborító cinkosság tartósan ráégett a fideszre és a kormányra. Erről szól a plakát. Nem az a probléma vele hogy Orbán orrába tolja a pedofília szót, mert ez jogos. Az a probléma hogy ez a plakát nulla, nulla kreativitással, üres mondanivalóval. Ez egy amatőr tákolmány. Teljesen más üzeneteket kell plakát kampányokkal a lakosság felé közvetíteni. Nem hiszem hogy diszkrét, gentleman típusú plakátok kellenek, mint válasz vagy reakció a kormány durva, hazug plakátjaira. Durvára durva üzenet kell, de az igazság határain belül. Itt van az hogy különben vagyunk. Bűnözőkkel, akik nem riadnak vissza semmitől, nem finomkodunk. Donath téved, mert úriember módjára akarja kezelni őket.
Pelso j.
2024. március 02. 06:36
Kovács Ubul juthat még nem erősítette meg válhat Ez így hír, s még szemlézve is van:)
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. március 01. 19:12
🐖 ⋆ 🐀 🎀 𝑀𝑒𝑔𝒾𝓃𝓉 𝓁🌺𝓅𝒽𝒶𝓉 𝓇ö𝒻𝒻𝑒𝓃𝒸𝓈𝓀𝑒❣ 🎀 🐀 ⋆ 🐖
EX_Terminator
2024. március 01. 19:06
Látom még mindig összekevertek valakivel akit valaha is a legkevésbé is érdekel hogy mit csináltok meg beszéltek. EZÉRT EGYSZERŰEN ÖLÖK ÉS NINCS TOVÁBB.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!