Puzsér az első sorból rajong valamiért, amit néhány hete még leköpni sem akart

2024. március 31. 21:56

A cigányozás meg gyomorforgatóan gátlástalan.

2024. március 31. 21:56
Forgács István
Forgács István
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Puzsér pontosan azt tette, amit minden MLM marketinggel megetetett olcsó gyökérrel meg lehet tenni: az első sorból rajong valamiért,  amit néhány hete még leköpni sem akart. Csak mert egy bamba idióta kínálja, akitől amúgy még a gyereke anyja sem tud elcsöpögni, pedig Edinkának nem kell sok, csak szidja valaki a rendszert.

A cigányozás meg gyomorforgatóan gátlástalan, de ma már ez is kell OV kritikusaként az ál-független oldalon. 

Remélem, a CMÖ-t azért még nem írta fel filctollal az alkarjára.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­ö­­­g­ö­­s­ ­l­­á­­n­y­­o­k­­ ­v­á­r­­­n­­a­­k­­ ­r­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Palatin
2024. április 05. 17:58
Puzsért azzal lehetne legjobban megsemmisíteni, ha fütyülnénk rá. Ö is egy nárcisztikus pszichopata, azért tudtak olyan jól összepacsizni Magyar Péterrel. Megértik egymást, de ha hirigre kerülne sor, ök lenneének az elsök, akik lelépnének. A Leszfaltozott Agyú Szájhösök Klubja nagyobb mint gondolnánk.
Palatin
2024. április 05. 17:53
Lassan már oda jutunk, hogy egy ilyen Magyar Péter, Nagy Ervin, Pankotai Lili, Puzsér stb. által összeganéjozott háttér elött, még Gyurcsány is, - mégha olyan is, amilyen -, egy politikusnak kezd látszani, legalábbis messziröl.
Palatin
2024. április 05. 17:49
Vannak az emberek, és van Puzsér... Bár Puzsér azzal érvel, hogy ö is gerinces, de gerince a kígyónak is van, így az nem nagy érdem. Puzsér egy nagy fekália gyurmázó, nem több. Az átlag alatti magyarnak ilyen figurák imponálnak. Lassan már oda jutunk, hogy egy ilyen Puzsér, Magyar Péter, Nagy Ervin, Pankotai Lili, stb. által összeganéjozott háttér elött, még Gyurcsány is, - mégha olyan is, amilyen -, egy politikusnak kezd látszani. Egy ilyen fejleményre én nem számítottam. Puzsér, te is csak egy Gyurcsány-nyomoronc vagy. Nem tudsz se újat se igazat, se érdekeset mondani. Az ellenzékböl elég, ha Gyurcsány kuruttyol, mert mindenki más csak öt visszhangozza, téged is beleértve. Te ezt egy kicsit humorosabban teszed, ennyivel emelkedsz talán ki a gyurcsányista csürhéböl, jóllehet passzolsz oda. Ha ez nem lenne a költö megcsúfolása, akkor Petöfi szavaival te is elmondhatnád a Gyurcsány-akolhoz való tartozásodról, hogy "Ott vagyok hon, ott az én világom.",
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!