Ötre emelkedett a ralibaleset halálos áldozatainak száma

2024. március 26. 18:19

A rendőrség keddi közlése szerint az egyik életveszélyes sérült vesztette életét a kórházban.

2024. március 26. 18:19
null

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

 

Ötre emelkedett az Esztergom-Nyerges Rallyn történt baleset halálos áldozatainak száma – közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kedden.

A vasárnapi versenyen Lábatlan és Bajót között egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott. Négyen a helyszínen életüket vesztették, ketten életveszélyes, öten súlyos sérüléseket szenvedtek, egy ember könnyebben sérült.

A rendőrség keddi közlése szerint az egyik életveszélyes sérült vesztette életét a kórházban.

A baleset körülményeit büntetőeljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nekedannyi!
2024. március 27. 22:02
rali..... Az b+..... És még én aggódom, hogy rossz a helyesírásom!
antal-2
2024. március 26. 20:10
Szujó Zoltán ma is helyén...még meg is magyarázza!
elfújta az ellenszél
2024. március 26. 19:39
Az is hülye aki odaáll az út szélére egy ilyen versenyen, pláne ha a gyerekét teszi ki veszélynek. Mert innentől kezdve a rallisok kezében van az élete, és nincs védekezési lehetőség. Orosz rulett ez is, most nekik nem jött be a játék.
zsolti123
2024. március 26. 19:38 Szerkesztve
11 évvel ezelőtt ugyanez az ember, Bognár Gábor, az Arrabona Rally Club elnöke áldatlan tevékenysége nyomán egy ember halt meg. Most 5 halál, sok sérült , ugyanő rossz helyen, rosszul szervezte. Hány halál kell még, hogy megvonják a jogot ilyen versenyek szervezésétől?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!