Orbán Viktor minden gesztusa ‘48 ideáinak tagadása

2024. március 15. 18:14

Egy gátlástalan és szégyentelen megafonos állt ma a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, aki el akarja hitetni, hogy ő az új Petőfi.

2024. március 15. 18:14
ORBÁN Viktor
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

Nyitókép: Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulója alkalmából tartott állami díszünnepségen a Múzeumkertben 2024. március 15-én. MTI/Máthé Zoltán

 

 

Totális valósághamisítás. Üres magyarkodás. Kocsmai kardcsörtetés. Nem Petőfi, nem Széchenyi és nem Kossuth állt ma a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, hanem egy gátlástalan és szégyentelen megafonos, aki el akarja hitetni, hogy ő az új Petőfi. 

A nemzeti ünnepen sincs őszinteség és szembenézés. 

Az ország külpolitikailag elszigetelődött, a gazdaság nem tud teljesíteni, mert megfojtja a korrupció és a jogállam hiánya, szociális katasztrófa felé menetelünk, miközben a kegyelmi botrány végleg megmutatta, hogy milyen erkölcs és milyen emberek vezetik az országot.

Ég a tető, roskadoznak a falak, áznak az alapok, a miniszterelnök pedig Brüsszelt akarja elfoglalni. 

Miközben az ő rendszere fenyegeti a magyarok szabadságát, és szövetségese, Putyin Európa békéjét, aközben katedrálisokról, Sorosról, brüsszeli gyárszalagról hadovál.

Orbán Viktor minden gesztusa ‘48 ideáinak tagadása. Vele már nem lehet vitatkozni. Ahogy ezt a rendszert vele már nem lehet megjavítani.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
macsaiv49
2024. április 05. 07:34
Tudod is te némber, hogy Petőfi, Széchenyi és Kossuth ki volt...Ezt a hazát szerető emberek tudják. A te hazád Brüsszel, kavarj ott! Hazaáruló!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemkellnév
2024. március 22. 14:46
Aha...magyarkodás...Elszólta magát a politizáló hölgyike. A magyar az magyar, magyarul beszél, tehát magyarként jelenik meg. Aki magyarkodik, az magyarnak tünteti föl magát alattomos érdekéért, miközben nem magyar vagy nem fontos számára magyarnak lenni.
Héja
2024. március 17. 15:46
Magával Annuska vitatkozzon kezelőorvosa, gógyszerésze. Nő létére ostobán gyalázkodik. Maga meg a többiek képtelenek máshoz,mintOrbánhoz (v)iszonyítani? Saját ötlet,saját program,saját mondanivaló? Furcsányt és nejét utánozza.
Krupp Skya
2024. március 17. 15:26 Szerkesztve
Orbán Viktor megtagadta AZ ÁVH-s nagyapádat, csöcsörésző apádat, és a hazaáruló fajtádat kik letiltották a magyaroknak járó pénzt. Lehet Ilyet? Nem lehet! Orbán Viktor Monnyonle!! Én viszont most bizonytalan vagyok hogy a hazaáruló kurva anyád picsáját vagy a hazaáruló anyád kurva picsáját tagadjam-e meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!