Nemzeti és magyar vagy globalista érdek hazaárulással

2024. március 15. 22:08

Ilyen egyszerű a júniusi döntés!

2024. március 15. 22:08
Szarvas Szilveszter
Szarvas Szilveszter
Facebook

Nyitókép: Ünnepi fényfestés a Magyar Nemzeti Múzeum homlokzatán az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulóján, 2024. március 15-én. MTI/Kovács Tamás

 

„Édesapaként sokat gondolkodom, milyen világot hagyunk a gyermekeinkre, vagy éppen milyen gyermekeket hagyunk a világra - kölcsönözve a miniszterelnök mai ünnepi gondolatait. 

A lehető legjobb tudásom szerint próbálom keresztény, konzervatív értékek mentén nevelni a gyermekeimet, és próbálom átadni nekik, mi is az a hazaszeretet. 

Ma reggel a Nemzeti Múzeum előtt, egy hatalmas tömeggel együtt éreztük, milyen erős a mi hazaszeretetünk. 

Ezek vagyunk mi, patrióták.

Aztán megnéztem, mi történt ma a balosoknál. És hát, nem túl nagy meglepetésre, de még a gyermekeim szülinapi zsúrján is többen voltak, mint a Momentum »Forradalmi Piknikén«. De felmerül a kérdés, hogy akkor hol voltak a nagy kormányváltók? Lecserélték a Messiást, Márki-Zay Pétert, és Varga Judit volt férjében látják már az új MZP-t. Semmi extra.

Ahol persze nem pár százan voltak, de miután bejelentette, hogy pártot alapít, eláurolom, hogy innentől ezt már Gyurcsánnyal kell lebeszélnie, azt meg tudjuk, mit jelent. A baloldali főnök majd intézi, szép menet lesz… 

Végül a Gyurcsány-Karácsony-féle tüntetés zárta a napot a balosoknál, amire szintén nem volt nagy az érdeklődés. 

Ez vár a focistafeleségre is Gyurcsánnyal. 

De hát egyértelmű! Mégis ki lenne kíváncsi a globalista, balos hergelésre?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-84
2024. május 26. 18:37
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­­k­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­­ ­­s­z­e­­x­i­ ­­­p­u­­n­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Lajoss
2024. március 18. 07:45
Európa vagy Putyin…ez a kérdés!
FeketeFehér
2024. március 17. 04:54
Jól fizető állásba szoptam be magam, írja büszkén Szarvas Szilveszter. :)))
Tommaso
2024. március 16. 19:57
Nasi12 szerint Orban helyesen teszi, hogy a ruszki agresszorok ellen kuzdo karpataljai magyaroktol minden segitseget megtagad. szvsz ezzel halalra iteli oket. Meg szerencse, hogy mas orszagok segitenek hataron tuli nemzet - testvereinknek megvedeni hazajukat es onmagukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!