„Megvették őket kilóra” – tájékoztató kampányt indít a CÖF

2024. március 14. 16:23

Az interneten és a plakátokon is igyekeznek lerántani a leplet a dollárbaloldalról.

2024. március 14. 16:23
Soros György

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

„Megvették őket kilóra” címmel tájékoztató kampányt indít interneten és plakátokon a Civil Összefogás Fórum (CÖF) a dollárbaloldalról – közölte a szervezet az MTI-vel

Közleményükben úgy fogalmaztak, hogy „a dollárbaloldal eladta magát. Először tagadták, de kiderült, hogy a baloldal több milliárd forintnyi dollárt fogadott el Amerikából, Soros Györgyhöz köthető szervezetektől”.

„Így most már az is világos, hogy a DK vezette dollárbaloldal miért támogatja a háborút, az illegális migrációt és a genderpropagandát. 

Mert aki fizeti a zenészt, az rendeli a nótát”

– hangsúlyozták.

Ezt is ajánljuk a témában

 

„Birodalmi központ döntését nem tudjuk elfogadni”

Majd azzal folytatták, hogy közeleg március 15-e, a magyar szabadság ünnepe. „A márciusi ifjak azért harcoltak, küzdöttek, hogy szabadon dönthessünk saját ügyeinkről. Mint akkor, most is birodalmi központ döntését nem tudjuk elfogadni”.

A magyar szabadság ügye számunkra a legfontosabb közügy. 

A szellemi honvédők és támogatóink véleményformálását kívánjuk tájékoztató kampányunkkal közvetíteni” – tájékoztatott a CÖF-CÖKA vezetősége.

A szervezet vonatkozó bejegyzését alább tekintheti meg:

(MTI)

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:22
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­ö­­­g­­ö­s­­­ ­l­­á­­n­y­­­o­­­k­­­ ­­v­­á­­­r­­n­­­a­k­­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Palatin
2024. március 18. 21:24
Soros legnagyobb bünei nem is azok a konkrét csalások, botrányok, a hihetetlen korrupt, mindenkit gyülölö és kihasználó magatartása. Mert ilyen szélhámos sok van a világon, ezzel még nem keltene nagy feltünést. Az ö legnagyobb büne az, hogy erre a világra szülte a gonoszság ideológiájának legvégletesebb formáját, azt a "természetességet", ahogy nemcsak emberek millióit hanem egész államokat aggályok nélkül kihasználni, félrevezetni, nyomorba dönteni az nem bün, hanem normalitás, ahol az erkölcsi megfontolásoknak nincs jelentösége. Egész életében a Sátán kottájából játszott. Már 14 éves korában a német megszállás után, Budapesten segített a náciknak felkutatni a gazdag zsidókat, saját hittársait. Az ö családjuknak nem esett bántódása, mert sikeresen átkeresztelkedtek. De elérte azt, hogy Nyugaton holokauszt-túlélöként tarják számon, meggyalázva ezzel is az igazi túlélöket. Ezzel indult a karrierje.
KILÓ
2024. március 18. 07:58
Pénzkidobás volt. Ha az eszükért fizettek volna töredék összeg is elég lett volna ugyanehhez az eredményhez. :)
mreinstand-2
2024. március 15. 04:24
Cöfös disznóknak honnan van pénzük a Geci számára oly kedves hazugságcunami népszerűsítésére? Varga Judit palijának nem kellene kicsit vizsgálódnia?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!