Már a rendőrség is nyomoz a leégett visegrádi szálloda ügyében

2024. március 10. 15:03

Személyi sérülés nem történt, az összes vendéget sikerült kimenekíteni.

2024. március 10. 15:03
null

Nyitókép: Facebook

Nyomozást indított a rendőrség a visegrádi Silvanus Hotelben történt tűzesettel összefüggésben – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap szerint egyelőre még senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként. Mint írják, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszélyokozás bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el egyelőre ismeretlen tettes ellen a visegrádi tűzesettel kapcsolatban.

Ezt is ajánljuk a témában

A visegrádi Silvanus Hotelben szombat délelőtt csaptak fel a lángok, a negyedik emelet és a tető gyulladt ki, több órába telt, mire a tűzoltók megfékezték a lángokat. Szerencsére személyi sérülés nem történt: mind a 230, ott tartózkodó ember épségben kijutott az épületből. A vendégeket a helyi tornacsarnokba vitték, ahol ételt és takarókat kaptak.

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:24
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­g­­ö­s­­­ ­­­l­á­n­­y­o­k­­­ ­v­á­­­r­­­n­a­­­k­­ ­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Menhetten
2024. március 13. 13:11
A vissza nem térítendő állami támogatás a turisztikai ügynökségtől majd segít..
EX_Terminator
2024. március 10. 19:24
Ha tippelnem kellene azt mondanám hogy elhanyagolták a karbantartást és felújítást az elektromos rendszerét is beleértve. Ez lett a vége.
Patika
2024. március 10. 18:14
Patika 2024. március 10. 12:40 Borzasztó órákon vagyunk túl! Hálát adunk, hogy személyi sérülés nem történt” - tervezett elavuláshoz mit szól a biztosító?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!