Lézerrel vakított szemen egy sofőrt a felelőtlen kamionos

2024. március 08. 17:33

A lézer hatására percekig könnyezett és fájt a szeme a személyautó vezetőjének.

2024. március 08. 17:33

Nyitókép: Képernyőfotó

***

Ismeretlen indíttatásból lézerezte szemen a vele szemközt haladó személygépkocsi vezetőjét egy kamionsofőr az M86-os autóúton– derült ki a 112 Press Youtube-videójából

A Csorna felé haladó gépkocsi vezetőjét egy Hegyfalu felé tartó kamion vezetője vette célba, zöld lézerrel, amelynek hatására percekig könnyezett és fájt a szeme. 

A sofőr azon is elgondolkozott, hogy orvosi segítséget kér, azonban szerencsére nem sokkal később elmúltak a tünetek. Fedélzeti kamera rögzítette az esetet.

Amennyiben a beteg játék kimenetele több ember halálát okozta volna, akkor az elkövető közúti veszélyeztetés miatt 15 éves szabadságvesztéssel is számolhatna.

A fedélzeti kamera felvételét itt tekinthetik meg:

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:38
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­ö­­g­­­ö­s­­­ ­­­l­á­n­­­y­­­o­­k­­ ­v­á­r­­n­­a­k­­ ­­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­𝗡
nemecsek-3
2024. március 09. 00:25
Mi az már megint, hogy szemen lézerez. Komoly, hogy itt gyógypedagógiai intézetből valók a publicisták? Nem beszédhiba, agyhiba, amikor valaki ezen a szinten fogalmaz hivatásszerűen
orion23
2024. március 09. 00:07
Ha pár milliszekundummal tovább tartott volna a vakítás, lehet, hogy tényleg orvosi segítség kellett volna. A sok buta gyökér nem tudja felfogni, hogy a lézer nem játék! Tényleg örökre maradandó károsodást vagy vakságot okozhat!
2024. március 08. 20:10 Szerkesztve
A "sértett" fel van háborodva, pedig nem vakították el direktben, csak figyelmeztetésként legyeztek felé a lézerrel, hogy vegye észre végre a paraszt, hogy reflektorral megy (mint az általa megközelített 133-as letérőt jelző táblán is látszik), és vakítja a szembe jövőket. Egyébként az éjszaka hátsó ködlámpával haladókat utolérve ugyanez a helyzet, de azok a gyökerek még ennyire sem fogják fel, mi a probléma velük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!