Kiderült, Tordai Bence eleget tesz-e Kubatov meghívásának (VIDEÓ)

2024. március 13. 14:50

Az ellenzéki politikus nem állt szóba a Megafon riporterével.

2024. március 13. 14:50

Nyitókép: Képernyőfotó

Nemrég kialakult egy üzengetés Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa és a Ferencváros szurkolói között. Mint ismert, Tordai azzal kapcsolatban beszélt arról, hogy minden fociultrának börtönben lenne a helye élete végéig, hogy Fekete-Győr Andrást hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt egy év börtönbüntetésre ítélték, két év próbaidőre felfüggesztve. 

A Párbeszéd politikusa szerint, amit a Momentum egykori elnöke tett az „össze sem hasonlítható” azzal, ahogy a fociultrák használják a pirotechnikai eszközöket.

Ezt is ajánljuk a témában

Erre válaszul Kubatov Gábor, a klub elnöke 

meghívta az ellenzéki politikust a B-középbe.

„Jöjjön ki ide a B-középbe, és dumcsizzák meg az ultrákkal ezt a kis problémát. Ha már úgyis párbeszéd” – fogalmazott Kubatov.

A Fradi elnöke, aki egyben a Fidesz pártigazgatója is, videóüzenetében arra is kitért, hogy a politikus hol tudja letenni a biciklijét vagy a rollerjét, illetve bemutatta, hogy hol lehet regisztrálni és hogyan lehet bejutni a B-szektorokba. 

Tordai válasza: „Hehe!”

Bohár Dániel, a Megafon riportere is kíváncsi volt arra, hogy Tordai Bence elmegy-e végül Fradi-meccsre. 

A politikus válasz helyett csak egy gúnyos nevetést eresztett meg a riporter felé.

Arra a kérdésre pedig, hogy elfogadja-e Kubatov Gábor meghívását, azt felelte, hogy „olvasgassa a Facebook-oldalamat”

Erre Bohár úgy reagált, hogy „mondja el itt élőben, az sokkal jobb!”

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­­ö­g­­­ö­s­ ­­l­­­á­­­n­­­y­­o­k­­­ ­v­­­á­­r­n­­a­­k­ ­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
atti64
2024. március 14. 12:09
PATKÁNY NEM MER ODAMENNI MERT FÉL HOGY KITAPOSSÁK A BELÉT. PEDIG RÁFÉRNE!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tommaso
2024. március 13. 22:04
A diktatorikus FIDESS 15 eve keruli a nyilvanos vitakat, pontosabban a politikusai menekulnek elole. Ugyancsak 15 eve akadalyozzak a nepszavazasokat, pont uhx, mint a DIKTATURAKBAN. A demokratikus jogallamokban a polgaroknak megvan ez a joga. De ez Orbanisztan. Itt nem a nep dont, hanem egy szuk csoport.
Tommaso
2024. március 13. 21:54
A fociultrakat nem erdekli a foci, a meccsbol alig latnak valamit, mert a balheval vannak elfoglalva. Aki a sok tizmillios buntetesekrol nem tud, mint Abiondi s Dunhill67, az soha nem olvas sporthireket. Igy aztan a "zartkapus buntetesekrol", amiket szinten az ultrak miatt kapnak a csapatok, azt hiszik, h a futballkapu van kulcsra zarva, ha-ha.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!