Kétmeccses eltiltást kapott a Ferencváros vezetőedzője

2024. március 01. 22:32

Dejan Sztankovics továbbjutás esetén még az elődöntőben sem ülhet le a bajnoki címvédő kispadjára.

2024. március 01. 22:32
STANKOVIC, Dejan

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága pénteki ülésén a Ferencváros labdarúgócsapatának kiállított védőjét egy, vezetőedzőjét pedig két meccsre tiltotta el a MOL Magyar Kupában.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a szerdai, debreceni nyolcaddöntő 46. percében piros lapot kapó Myenty Abenának csak a diósgyőri negyeddöntőt kell kihagynia, 

Dejan Sztankovics viszont továbbjutás esetén még az elődöntőben sem ülhet le a bajnoki címvédő kispadjára.

A szerb tréner közvetlenül a debreceniek egyenlítése után a 82. percben elvesztette a fejét, a játékvezetővel kiabált, sárga lapja pedig csak olaj volt a tűzre, visszafogni sem lehetett, ezért második sárgájával megkapta a piros lapot is. Ezek után odanyújtotta a kezét a játékvezetőnek, de visszahúzta, majd gúnyosan megtapsolta Karakó Ferencet.

Emberhátránya ellenére a Ferencváros 1–1-es döntetlen után 11-esekkel kivívta a továbbjutást a DVSC vendégeként, a nyolc között pedig a Diósgyőrhöz látogat várhatóan április 3-án.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

***

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. március 03. 06:24
https://nb1.hu/hir/jogos-lehetett-sztankovics-duhe-a-kiallitasa-elott/ Jogos lehetett Sztankovics dühe.
Interista
2024. március 02. 14:45 Szerkesztve
Az mlsz megint leégette magát. Az tetszett ahogy Stankovics megszívatta ezt a madár Karakót, de Mészöly büntetéséhez képest ez egy felmentő ítélet. Ha következetes akar maradni bmlsz, akkor az újpesti edzőt felmenti.
bagoly-29
2024. március 02. 13:04 Szerkesztve
Karakó mennyit kapott, vagy a VAR szobában fogja kipihenni a disznóságait, netán szegény NB2/3- as csapatokat fog szomorítani? Még van 4 éve biráskodni, mennyi kárt fog okozni a csapatoknak, a magyar focinak?
Egyszeriember
2024. március 02. 09:58
Kevés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!