Jakab Péter kitálalt a Partizánban, ebből balhé lesz

2024. március 06. 09:22

Jakab ezzel a vallomással meglehetősen kellemetlen helyzetbe hozta Gyurcsányt.

2024. március 06. 09:22
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

***

„Milyen szép kerek történet, ilyen egy igazi haladó gondolkodású politikus: egyenes út a gárdamellénytől a szivárványos zászlóig.

Azonban a beszélgetésnek volt egy ettől érdekesebb része is, ahol Jakab Péter gyakorlatilag kikotyogta, hogy milyen volt a viszonya Gyurcsány Ferenc pártjával, a DK-val. Elmondta, hogy jelenleg ugyan nincs kapcsolat a két párt között, ugyanakkor elismerte, hogy belügyminiszternek hívták a DK árnyékkormányába.

»[…] Én nem egy cseresznye akarok lenni a DK tortáján. Ha elvállaltam volna azt a posztot, hogyan tudnék megszólítani új embereket?« – fogalmazott a Nép Pártján vezetője a Partizánban.

Jakab ezzel a vallomással meglehetősen kellemetlen helyzetbe hozta Gyurcsányt, másrészt pedig elismerte: nincs új a nap alatt. Akárminek maszkírozzák, festik magukat a balosok, a lényeg nem változik: végül mindig összenő, ami összetartozik.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­­g­­ö­­­s­­ ­­l­­á­­­n­y­­o­­­k­­­ ­v­­­á­r­­­n­a­­k­­­ ­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
Chardonnay99
2024. március 08. 18:48
Ha ő lett volna az árnyék-belügyminiszter, felvehetné második keresztnévként a Gábort.
baronet
2024. március 07. 07:32
Jakab egy senji, az árnyékkormány egy semmi, gyurcsány meg leszarja. Teljesen érdektelen sztori.
syphax-2
2024. március 07. 04:54
Jákob Petyuskó MŰKÖDIK! BENNE VAN KÉPMUTATÓ-CIRKUSZOLÓ-BALHÉS LÉNYÉBEN MINDEN MOCSOK!!! CSAK "IGY" TOVÁBB APUCI! HAZUDOZNI, FÉLREBASZNI, CIRKUSZT CSAPNI BOTRÁNYKOZNI ÉS BOTRÁNYKOZTATNI!!!! EZ A TI STILUSOTOK KIS-PÖCÖRŐ-angyalbögyörő: krumpliszsák pukkadozás lófaszmutogatás-ordibálás miegyéb! Csak gy tovább..kisöreg......ez fasza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!