Halálos baleset a zebrán: itt vannak a részletek!

2024. március 05. 09:22

A balesetben heten megsérültek, egy nő a helyszínen az életét vesztette.

2024. március 05. 09:22

Összeütközött, majd a járdára hajtott és több gyalogost is elsodort két autó hétfő délután Debrecenben, a Faraktár utcában – adta hírül a rendőrség hivatalos oldalán.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője az MTI megkeresésére azt mondta, 

öt mentőautó, köztük rohamkocsi és gyermekmentő, valamint egy mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Közölte, hét sérültet találtak, akik közül egy nő életét a hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem lehetett megmenteni, ő a helyszínen életét vesztette. Hozzátette: egy gyermeket és egy felnőttet életveszélyes állapotban, négy felnőttet pedig stabil állapotban, könnyebb sérülésekkel szállítottak a Kenézy Gyula Kórházba.

Az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a tragédia a Faraktár utcában, a 48-as főút 1-es kilométerének közelében történt.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:13
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­­­g­­­ö­­s­­ ­­l­­­á­­­n­y­­o­­­k­ ­­v­­­á­­­r­­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
vasvaril
2024. március 05. 12:14
Rózsaszín T betű. Csak nem egy kezdő női vezetőhöz volt "szerencsénk"?
NorthernOutlaw
2024. március 05. 11:25 Szerkesztve
Szintetikus., Milyen gyilkos száguldozók? Hol írnak ilyet? A képen látható autókat lefutom b+! Ezek nem száguldozók, hanem balfasz gecik. Én 450 lóval járok mégsem történnek velem ilyenek. Oda kell figyelni és tudni kell vezetni. Alkalmassági teszt nélkül meg gokartot sem szabadna adni a sok szerencsétlennek!
szintetikus
2024. március 05. 09:38
Szomorú, de az állampárt törvényei miatt ezek a gyilkos száguldozók fél év után újra vezetnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!